Uydu...

zeyzey3428

Olduğu kadar, olmadığı kader.
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
6.484
3.432
Bizim binada ikinci kez uydu bozuldu denilip uyducu çağrıldı ve tamir edildi. Yeni bina ve tek uydu sistemli yalnız bu iki olaydada benim evimde uydu gitmedi ve sadece dsmart ve digiturk kullananların uydusu bozulmuş. Bu tamir paraları bizim binada toplanan aidattan verildi. Bende dün biraz düşününce şunu farkettim. Digiturk çanakları ayrı değil mi? Bir binada tek çanak olup hem digi hem dmart hem turksat bağlanılıyor mu?

Bu duruma niye takıldım, bahçe katında oturuyorum ve bahçenin duvarına jiletli tel yaptırıcaktık binada iki daire para vermedi. Şimdi sorunlu olan dairelerden biri o para vermeyen daire. Eğer bildiğim şey doğruysa şimdi sıkıntı çıkarma sırası bende.

biz digitürk kullanıyoruz eski normal çanak duruyor hala
evde o kutu var fark o
yani farklı çanağa gerek yok hem normal hem digitürk aynı çanakta

biz digitürk kullanıyoruz eski normal çanak duruyor hala
evde o kutu var fark o
yani farklı çanağa gerek yok hem normal hem digitürk aynı çanakta

Ama eski çanakla hem turksat hem digitürk nasıl aynı oluyo üstelik bu yenibina yani hem çanak tekse madem bozuldu bizimki niye bozulmadı

Her halükarda sadece iki daire sıkıntı yaşadıysa bunun çanakla ilgisi yoktur. Öyle olsa herkesin bozulurdu. Ben de olsam çıngar çıkarırım ve bir sonraki aidatı ödemem.

Bizim binada da bu sorunlar oluyor ve her defasında çatı ile ilgili problemde alt ve orta kattakiler, alt kattaki sorunlarda orta kattakiler sorun çıkarıyor. Üst kattakiler uyumlu insanlar Allah'tan.

ilk digitürk aldığımızda çanağın yönünü değiştirdiler sonra başka bi usta geldi bişi yaptı ikisini de kullanabiliyoruz şu anda tek çanak ama :) apt olmadığı için eminim
ama şu oluyor bazen sorun türksatta sorun olduğunda digitürkte bişi olmayabiliyor ya da tam tersi
siz yine ustaya sorun ama bizdeki durum bu

O zaman gidip soylemelisiniz bence yoneticiye cunku adaletsizlik olmus ayica bina etrafina jiletli tel sadece alt katlar icin degil butun binaya gerekli olan bisey butun binayi korur yani

binayla ilgili bı sıkınta olsa eyvallah da sadece onların uydusu bozuldu ben niye ödiyim parasını akşam gidip konuşcam yöneticiyle

O zaman gidip soylemelisiniz bence yoneticiye cunku adaletsizlik olmus ayica bina etrafina jiletli tel sadece alt katlar icin degil butun binaya gerekli olan bisey butun binayi korur yani

Bunu öyle düşünmediler işte 4. kattakiler dediki banane bahçekatının sorunu bilmem ne dediler sanki allah korusun bişey olsa bi beni etkilicek herkes bi alem ya bu akşam konuşucam

gelen usta da öyle demiş tek demiş ama sonuçta benim tv herşeyi gösteriyordu hiç bi sıkıntım yoktu onların bozulmuştu

Bunu öyle düşünmediler işte 4. kattakiler dediki banane bahçekatının sorunu bilmem ne dediler sanki allah korusun bişey olsa bi beni etkilicek herkes bi alem ya bu akşam konuşucam

Cok sacma bi mantik bizde 2.kattayiz mesela bahcenin bakimi yapilmiyor,kanalizasyon patliyor koku,sinek falan hep bize dokunuyor
Hirsiz bir tek bahce katlara girmiyor ki 3.4. kata da cok giriyorlar cok cahil dusunuyorlar ama baslarina gelse apartmani ayaga kaldirirlar cok bencilce bence mutlaka ikna edin bizim apartmanimizda boyle malesef nefret ediyorum resmen

Bide aynı binada 4 daire akraba 2 si verdi 2 si vermedi paraları olmasa amenna derim ama Allah büyük yaşatmasın o acıyı ama bi yandanda başlarına gelsinki anlasınlar diyor insan ama gene kötü düşünmek istemiyorum başıma gelir çünkü benim kafam artık rahat evimde alarm var parayı vermeyenler hakka girenler düşünsün nasıl hesap vercekler başlarına gelse n eyapcaklar düşünsünler.

Bende bazen diyorum icimden baslarina gelsin gorsunler diye ama baska turlu anlamazlar ki.Cok gariplermis ya bazilari boyle cins oluyor iste..Dogru diyorsunuz anlarlar elbet o zaman dank ederler kafalarina

Bende bazen diyorum icimden baslarina gelsin gorsunler diye ama baska turlu anlamazlar ki.Cok gariplermis ya bazilari boyle cins oluyor iste..Dogru diyorsunuz anlarlar elbet o zaman dank ederler kafalarina

Şimdi onlar benim hakkıma girdi böyle yaparak gene haksızlar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…