Cilt Bakımı Ürünleri uyarı bephanten

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

AbukPrensess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
19
1
krem
arkadaslar bephanthen krem ıyı bır cılt yenıleyıcı olabılır ama uzun süre kullanımı derı altındakı kılcal damarların yüzeye cıkmasını sağlıyormus.

yüzüme lazer epilasyondan sonra kullanıyordum ve cildimin yapısı kılcal damarları göstermeye meğilli. Her şeyi ölçülü kullanmak gerekiyor demek ki. Üzüldüm ama, çok iyi bir nemlendiriciydi.

siz bu bilgiyi nerden edindiniz?

:1no2:ablamın bı arkadası kullanmıs ılk baslarda ıyı gelıyor dıye devam etmıs ve 4-5 yıl kullanmıs.sonuc

ama lazer epılasyon süresınce kullanırsanınz sorun olmayabılır.paylasmak ıstedıma.s.

Çok teşekkür ederim paylaştığın için.

4-5 yıl aynı ürünü kullanmak için gerçekten uzun bir süre. Demek ki ihtiyaç duyulunca destek tedavi olarak kullanmamız gereken bir ürünmüş, evi boşuna bepantenle doldurmayalım kaydirigubbakcemile5

cilt hekimleri zararı oldugunu söylemiyor ama fazlasıyla kullanmak her ilaçta yanetki dogurur.. belli aralıklarla belli sartlar altında kullanmak gerek.. nemlendirici krem gibi her aksam hergün sürmek yanlıs olur...

cilt hekimleri zararı oldugunu söylemiyor ama fazlasıyla kullanmak her ilaçta yanetki dogurur.. belli aralıklarla belli sartlar altında kullanmak gerek.. nemlendirici krem gibi her aksam hergün sürmek yanlıs olur...

mrblar herkeze. bnm cildimde ufak ufak sivilceler vardı öle büyük aknelerim olmadı hicbi zaman ama minik minik ve kızarık cok sey kullandım salyangoz kremi aldım , pudura kolanya karıstırdım sürdüm falan kafamçokkarıştı sonra ilgilenmedim fazla iyi bi jel aldım yüzümü yıkamak icin bide bepanthen aldım . (ayrıca salatalık suyundan tonik yaptım ) sabah aksam yıkadım yüzümü her gece sürdüm kremi gecti o rahatsız edici minik sivilceler halada sürüyorum . eczacıma sordum ciltte cok önemli bi problem olmadıktan sonra hicbi yan etkisi yok rahatca kullanın .kaydirigubbakcemile2

canım ama senin cildin zaten problemliymiş. ve yüzüne sürdügün seyler bepanten öncesinde yüzüne ne kadar ii gelecek seyler gibi görünsede cildin üztündeki deriyi zedeliyor biz göremiyoruz.. zaten problemli bir cilde uyguluyorsun ve sonuc alman cok normal.. ama sen miss gibi cildine yıllarca bepanten sür sonra aa benim yüzüm bukadar kötü oldu suçlu bepantendir dersen o zaman hata olmus olur... bunu anlatmaya calıstım. ayrıca bepantenin evet bi zararı yok ama her ciltte aynı reaksiyonu verecek ve herkese cokk ii gelecek mucizevi birşeyde degil.ilaç oldugu unutulmamamalı bunu söylemeye calısıyorum.... :1hug:a.s.

anladım cnm . tabiki öle sorunsuz cilde sürülmez asla bakım yapcak diye güzel bi bakım kremi onun yerine daha dogru . bnm iste abur cuburdan stresten cıkıyodu bide oynuyodum bn onlarla cok biraz kendimde yaptım tek tuktu cünkü tahris ettim yani kendi kendime bn :mymeka:iste sonra bu yazdıklarımı denedim suan hic yok sivilcem cok memnunum ve mutluyumm :sm_cool: ama herkesin gecircek diye bisi yok asırı akne dedigimiz iltihaplı vakkalarda sadece yatısıcı görevini görür gecirmez yani o kızarılıgı acımayı alır . bu arada yeni üyeyim bn cok güzel bi site bu yaf hersey var :sm_cool:

ben haftada 1-2 sefer sürüyorum makyajdan önce.. birşey olur mu ki?

makyajdan öncemi niyeki :uhm: onun yerine haftada 1_2 defa gece yatmadan önce sür daha etkili cnm gece daha etkisini gösterir hepde makyaj malzemesiyle karısmaz birbirine . ama seksisinegin dedigi gibi bu bi ilac sonucta rahatsız edici sorunun varsa sür . bakım kremi olsun dye degil cnm . a.s.

makyajdan önce sürülünce bi zazarı olacagını sanmıyorum ama bellide olmaz hekim degiliz cunku..ama suda var mesela cildin kurudur makyajda seni rahatsız ediyordur o zaman sürer cildini yumusatrsın.. hem kuru clt cabuk catlar kızarır.. sonra makyaj yaprsın.. ama şunu söylemek istiyorum.. yani durduk yere kullanılmamalı.. bakınız hametan diye bi krem var kk'da konusu gecmiş.. yüzdeki kızarıklık leke vs.. için kullanılmıs.. ama bu krem cok yaglıdır.. gözenekleri cabuk acar özelliklede yaglı ciltlerde.pişik yanık vs durumlarda kullanılıyor... ve makyaj önceside sonrasıda pek kullanılacak bi krem degil.. bepantene gelince yara yanık kızarıklık kuruluk pullanma gibi durumlarda peeing epilasyon sonrasında olusan hassasiyetlerde hücre yeileyici dokuları tamir edici işlev üstlenmek üzere veriliyo. örnekleri cogaltılabilir.. ben dudaklarım cok cabuk kuruyo catlıyo diye sürüyorum.. kışın ellerim cok catlıyo sürüyorum. makyaj altı olarak kullanmak yerine hani bi sorun keşfedin kendinizde ve onun için kullanın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…