Uyarı bakmadan geçmeyin

Bendenizbenn

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2017
11
3
35
Öncelikle merhabalar
Bu benim ikinci üyeliğim kazenin haberi var

Şöyle söyliym geçenlerde bir konu açmıştım ve hepiniz bahsettiğim kişinin hasta ve iğrenç bir kişiliği olduğunu söylemiştiniz. Bu kişi yüzünden açtım bu konuyu.
Neden yeni üyelik derseniz buradaki üyeliğimden haberi var o yüzden sizden ricam şimdi anlatacaklarıma cevap verirken lütfen alıntılamayın ufak bir kısmını silecek ya da yıldızlayacağım.

Bu erkek müsvettesinin bir ton bağımlılığı olduğunu duydum arkadaşlar. Aklınıza gelecek her türlü pislik. Büyük konuşmuyorum kınamıyorum fakat gerçekten Allah kurtarmış sizlerin de dediği gibi

Esas konuya gelirsek bu kişinin sizin de bildiğiniz ünlü bir alışveriş sitesinde T...'da butiği var ve ordan satış yapıyor ve sadece çocuklara yönelik satışlar yapıyor.

Her hafta nerdeyse butiği satışa çıkıyor ve öğrendim ki bu ürünleri çinden getiriyor ve içinde kanserojen maddeler içeren oyuncak/ ürünlermiş. Aralara bir kaç bilindik markaları serpiştiriyor ki göze batmasın.
Bunu duydum iyice midem bulandı tiksindim nefret ettim arkadaşlar.. nasıl insan sağlığını bu kadar hiçe sayabilir kıyabilir aklım almıyor.

Butik adı egitici... ve
İkinci butik O.. geri.. dö.. kampanyası
Lütfen Allah rızası için burdan alışveriş yapmayın almayın aldırmayın.

Kastettiğin konu bağımlılıkla ilgili olanmı? Kurtulduysan iyi olmuş da çok üstü kapalı anlatmışsın pek bişey anlaşılmıyor

Güncelliyorum daha açık olması adına lütfen alıntılamayın sonradan o kısmı sileceğim çünkü başıma bela olabilir

Ben oradan sipariş vermiştim gelmesini bekliyordum ama bilindik markalardan sipariş ettim bir de gümrük ve ticaret bakanlığından onay alınması lazım kafasına göre zararlı ürün getirtemez.
Amaaa tüm bunlark bilmeme rağmen şimdi iptal ettiriyorum şiparişimi

Maalesef öyle değil o kadar dalavare dönüyormuş ki..
günahını almak istemiyorum ama benim çok yakınından duyduğum bu.. lütfen almayın aldırmayın ..
Blueberrytimes Blueberrytimes

Ben bahsettiğiniz butikleri anladım. Sipariş verecektim yeğenim için; (oğlum daha küçük) ama şimdi ikilemde kaldım. Markası falan yazıyor aslında ama Çin'den getirip o alışveriş sitesinde satmak yasal mı? Müşteri hizmetlerine yazabilirsiniz aslında bu konuyu.

İyi niyetli olabilirsiniz, insanları uyarmak istiyor olabilirsiniz ama burada bu şekilde bir konu açılması ne kadar doğru bilemiyorum. Kimse kimseyi tanımıyor sonuçta, ticari itibara zarar vermek istenmediği, asılsız iddialarla kazanç kaybına sebep olmak istenmediğini bilemeyiz. Bu tür konuların yeri değil burası bence. Bunlarla ilgilenen bir sürü yer var. Onlarla iletişime geçebilirsiniz.

Auri Auri

Haklısınız ama bu insanın ticari kaybının olması bence çok fazla vicdan yapılacak bir mevzu değil. Bu satış siteleri satışlarından memnın olduğu ve muhtemelen çok fazla sorgulamadıkları için çalışmaya devam edecekler. Fakat burda bir sürü anne var doğrudan burdan uyarmayı doğru buldum ben. Burda bir çok ürünün iyi ve ya kötü yorumu yapılıyor. Ben de duyduğum şeyi anlattım. Evet bunda yaşadığım şeyin de etkisi büyük. Takdir sizlere kalmış. Ama ürünleri çinden getirdiğine dair yemin edebilirim

O butikten oyuncak siparişi vermiştim 1 defa!
Diğerine de bakacağım şimdi

X