Merhabalar,, dışçekim için sosyal medyaya aldanmayın uyarısında bulunmak istiyorum hayalini kurduğunuz, ölümsüzleştireceğiniz anlar için referansla hareket etmenizi öneriyorum yaklaşık 1 yıl önce dış çekim için kendini aşk fotoğrafcısı olarak adlandıran arkadaşla çok güzel bir mekanda buluştuk tabiki heycanlıyım ilk defa evleniyorum falan düğün günümün sabahındada çekime gidiyorum kendini sosyal medyada sürekli pozitif ve aşk dolu gösteren arkadaşla buluştuğumuzda olabildiğince soğuk ve enerjisi düşük olarak tanıştım ,,çekime eşiyle gelmişti eşiyle kavgalılarmıydı sorunlarımı vardı anlamadık gerginliklerinden etkilenmedik desek yalan olur, her neyse çekime gelelim kesinlikle profesyonel değil ışık, gölgelendirme adına elinde araç gereç yok zaten hadi onları geçtim güneşin geliş açısını ayarlıyım vs oda yok hayatımızda ilk defa düğün fotoğrafı çekiniyoruz fikirlere açığız doğal olarak fakat fikir yönlendirmede yok çekmiş olduğu 600 fotografın yarısından faZlasında yüzümüzde güneş yansıması vardı Tabi erken rezervasyon yaptırın mini video hediye şeklindeki kampanyalara aldanmayın çünkü ben aldandım elde var sıfır unuttuğunu söyledi kendisi kusura bakmayın diyerek çok uzatmayım verdiğimiz parayı kendi adımA hak etmeğini düşünüyorum,,sizlerede uyarım sosyal medyadaki tatlı sevimli resimlere laflara sözlere aldanmamanız kesinlikle güvenebileceğiniz kişilerle bu yola çıkın derim sevgiyle kalınız