Çocuk Hastalıkları Uyaran eksikliği

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Aysella42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2021
1
0
1
31
Merhaba arkadaşlar benim 2 yaş 5 aylık bir kızım var. Henüz konuşmuyor sadece anlamısız sesler çıkartıyor, ba bababa babıldamalar ve mama diyor. 1,5 yaşında kızımın hem konuşmadığı için hemde göz kontağı çok olmadığı için araştırmaya başladım. Ve bir ergoterapist arkadışımız kızımın videolarını attık incelediğinde otizim olmadığını sadece uyaran eksikliği olduğunu söyledi.öncesinde 2 ay bir psikologla çalıştık online. Ondan aonrasında göz kontağında ilerleme farkettik şimdi de yaklaşık 1,5 aydır online dkt dil ve konuşma terapisti ile çalışıyoruz. Gelişmeler görmeye başladık. Göz kontağı artı, anlamsız sesler artı, parmakla gösterme çok azda olsa gelişmeler var.Bu durumu yaşamış olanınız varmı. Ne kadar sürede iyileşme gösterdi, neler yaptınız. Benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum şimdiden çok teşekkürler.

Merhaba, benim oğluma da aynı teşhis kondu, göz kontağı daha iyi ama adına bakmıyor. Sizin çocuğunuz bakıyor mu? İlerleme kaydettiniz mi? Çok zamana geçmemiş ama.. biz televizyonu kapatalı 5 gün oldu. Bana ilerleme değil sanki gerileme bile var gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…