- 5 Haziran 2018
- 120
- 21
- 24
Oğlum şuan 1.5 yaşında bana doktor iki ay süre verdi kreş ve ilgi bende öyle yaptın gelişmeler var .. kelime sayisi bunlar su. ver. gel. Kediye pisi diyor. Nene biberona diyor. Mama yemek. Dede dışarı.. göz teması iyi cocuklarin yanina gidiyor izliyor taklit beceresi azda olsa iyi eskiden hic yoktu yani gelişme var bir hafta önce doktora gittim 100de 80 iyi dedi cok şükür ama hala küçük konuşması işte beli olmuyor bazı hareketler var mesela kafasıni sağa sola sallıyor ama onun yaşindaki bebekler normal olanlarda yapıyor gervekten eskiden tüm belirtiler vardı bana doktor kısacası gelişme olmazsa otizm dedi otizm nede yaparsan yap gelişme olamaz dedi otizm veya başka siz elinizden geleni yapıyorsunuz hafif otizm 6 yaşina gelince bol eğitim ile ilgi ile normal cocuklar gibi oluyorlar ki 2 tane taniyorum hatta birini otizm olduğunu yakında öğrendim biraz farkli oluyorlar tabiki ama normal insanda yapar onların yaptıklarini rabbim yavrularimiza iyi bir gelecek hayat sağlikli uzun ömürler versin yorumunuz icin teşekkür ederimMerhaba tv izletmek tabi ki zararlı ama otizm doğuştan gelen bir şey ben öğretmenim benim de 3.5 yaşında oğluma hafif otizm tanısı koyuldu. Ben çok oynadım çok ilgilendim çok kitap okudum buna rağmen konuşmasında sorunlar var cümle kurabiliyor ama kendine ben demiyor adıyla hitap ediyor deniz şunu yaptı gibi yA da sen diye hitap ediyor. Biz de destek almaya başlayacağız ergoterapi ve floor time denen terapiler önerildi aklınızda olsun bulabilirseniz oralarda