Uyanır uyanmaz aradığın ilk şey?

Tek gözüm kapalı hemen telefonumu alırım elime, acil sevgilime günaydın demeliyim yoksa çatlarım kaydirigubbakcemile3

hiç bşe yatağı uyku sersemi topladığım için pikenin dikişli kısmı neresiydi onu arıyorum mirmirmirmirmirmirmirmir

ben uyanmam hep uyandirilirim hemde ruyanin en tatli yerinde sagolsun ablam alarm gibi her sabah ayni saatte arar onunla aksi aksi konusur kapatirim sonra zirrrrrr annem onunlada ayni tam yeniden dalicam diyorum bu sefer esim ne uyuyosun miskin hadi kalk ya allah rizasi icin bir günde su yataktan herkes gibi kendim uyanip kalkayim ama yokkkkkkkkk:mymeka:
her neyse amma uzun yazdim önce komidinin üzerinden tokami alirim sonra vazgecilmez tavsanli ev patilerimi ayagima geciririm dogru yüzümü yikamayaa.s

tuvaletin yolunu ararım hemen
bi günde sıkışmadan uyanıyım ya:sinifsinif:

saat calar esim kosarak kapatir uzaga koyarizki uykudan ayilabilelim diyeohaoldumsmile

ilk isim terlkilerimi giyimek onlarsiz asla olmaz olamaz yadelikafadulden
sonra tokami takarim ve tabiki hirkami giyerim zabahlari soguk oliiiiii be

Sabah kalktımda ılk olarak tokamı ararım tokam yerde oldugundan :) sonra kupelrımı ararım kalkınca ılk ısım kupe takmaktırda :)) yuzumude yıkarsam ruj arama maratonu basladı kızcagızım sag olsun hepsını atar bı yana

yorganımı ararım biraz daha örterim kendimi en az 5 dakka yatakta durmadan kalkmam

telefon ( saate bakmak icin )
sac tokam ( saclarimi toplamadan yataktan cikamam)
ve
terliklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…