kim ne derse desin valla ben içimden geldiği gibiyim her zaman,yazılanları okurum okumasınada uygulamaya gelince yokum ,başkalarının doğrusu beni bozar.
paylaşımın için saol öncelikle a.s. ama okurkende gülmedim desem yalan olur :roflol: aslında doğru olanı yazmış yazan kişi. herşey uydurma herşey ordan burdan toplayıp kandırmaca zaten eşinizi elde tutmanın formülü yazılarını okupta uygulayanlara akılsırı erdiremiyorum.ne ya öyle bi ömür boyu şüpemi edecez eşlerimizden şüpeyle aynı yastığa başmı konur .
bence herşey kadının elinde eşi eve geldiği zaman güler yüzle karşılanıyorsa herşeye söylenmiyorsa kadın ki bu tipler var nerde ne sorun çıkarsam diye .ya kısacası erkek evinde mutluysa dışarda ne arasın .önce güven şart sonra sevgi ve saygı olduktan sonra erkek biyere gitmez .:jeyyar:
dergilerden fırlama gibi olunca erkekler bize bağlanırmı yani,hiiç sanmam.
der hanım dizi cekimlerinemi gidiyorsun.
,evdeki bulgurdanda oluruzki.anadolu erkeğine gelmez böyle şeyler.uyduruk kadın modeli.
çok güldüm harika bir yazıydı :roflol:
ama şu var ki kişi eşine karşı doğal olamıyorsa evliliğin anlamı ne
kadın ve erkek bir elmanın yarısı gibidirler birbirlerini tamamlarlar ilişkilerde de ordan burdan öğrenilenler değilde içten samimi sımsıcak davranmak o ilişkinin sağlıklı olmasını sağlar
çok hoş bir yazıydı doğrusu çok güldümm..
o dergilerde verilen taktikler ne tip erkeklere uygun bilmem ama bence en önemlisi samimiyet birbirimizi değiştirmeye çalışmadan olduğumuz gibi kabul etmek en daoğrusu kanumca..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben zaten bicir bicirim kanını fıkır fıkır kaynatıyorum diğerlerine gerek kalmıyor ki...:asigim:
inan n eolursa olsun kendisi olsun....