• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uyanık kaynana

tsm373

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
62
11
3
kızlar bir süredir Kv olan ilişkimi çözmeye çalışıyorum. Kısa özetle Kv evlenmeden önce anaç bi kedinden evlendikten sonra direkt Değişti .sözüm ona benim davranışlarımmış değişmesinin sebebi.çok meraklı ,uyanık , inatçı ve de ayıp nedir bilmeyen birisi. Çok sorunumuz oldu da ilk nişanlıyım benim ailem için hakaret etmekle başladığı terbiyesizlikleri, evlenmemmizin 3. Günü tartışmamızla devam etti en son da dün beni 4 defa arayp( müsait olmadığım için cevap veremedim) sonra da niye bizi arayıp sormuyorsunuz dedi ki en son bi hafta önce kp ile konuştuk. Tabii bi de bize gelip 20 gün kalması var ki benim planladığım bir aile ziyaretim olduğunubile bile kalmasını uzattıkça uzattı hem de hiç utanmadan. Ben anlamıyorum bizim de gelinimiz var ama biz arayıp sormadan tut ,gidip Günlerce kalmama konularında nasıl hassas davranıyorsak bizim ki tam tersi. Eşime gelince ana kuzusu. Çok iyi niyetli biri annesine de çok bağlı. Benim aileme de haksızlık yapmamaya Çalışıyor ama bu konuyla ilgili annesinin durduk yere söylediği lafları söyleyince bile sen benim ailemi sevmiyorsun diyor. Ben istiyorum ki tamamen görüşmemelidir yapmayalım seviyeli bi ilişkimiz olsun ailelerle ama ki samimiyet istiyor her yaptığımın Altıda bi açık Arıyor. Ne yapabilirim sizce. Not: kv ile ayrı şehirlerdeyiz, şimdilik:(

Back