UVÜLASYON YARDIMMM>>>

asya_01

.1,62 boy başlangıç 83...güncel 75
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2015
16.624
42.770
34
kızlar ben durumu özetleyim kısaca yardıma ihtiyacım var dün saat 6 da ovülasyon testi yaptım 2. çizgi belliydi kıpkırmızı değil ama kırmızıya yakındı bugün saat 4 te yaptım 2. çizgi silikleşmiş saat 6 da tekrar mı yapsam yoksa yumurtlama olmadımı bilgisi olan varsa yardım etsin akıntı da dünkü gibi değil dün çok akıntım vardı yardım edin lütfen

arkadaşlar fotoyu atıyorum bir bakın yardımcı olurmusunuz bana lütfen şaşırdım ben çatlamış mı ki yumurta 17 sinde yaptığım test silikti diğerleride fotoda zaten

Sen yapma test daha ama eşinle birlikte ol yumurta çatladıktan 48 saat içinde döllwnebilir ama birdahakine adetten hemen sonra hergün yap

yumurta çatlamış mı diyosun yani yada çatlamamışmıdır normalde o 2. çizgi 2 gün boyunca falan kırmızı koyu olarak kalır diye biliyorum ben ama yani çok çabuk açık renge döndü

Ilk koyu rengi bulduğun günden birgün önce yumurtlamış olabilirsin sen bugün ilişkiye gir sperm 3 gün canlı kalıyor esinin spermlerinde bi problem varmı biliyormusun ama brakma ertesi günde teste devam et baktın yine kotulaşıyor yine devam edersin

Senin adet günün hangi gündü ve testi kaçıncı gün yaptın adetin kaç günde bir oluyor

temmuzun 2 si adet oldum 13. günü yapmaya başladım canım önceleri hiç çıkmadı çizgi 18. gün fotodaki gibi oldu dün yani bugün 2 defa yaptım tekrar renkleri açıldı çizgilerin

Bak 9 . Günü bile yumurtladığım oldu normalde 14. Günü olurken belli olmaz sen yine devam et ama cok erkende yumurtlamış olabilirsin rahim filmi çektirdinmiii

yok canım ben 3 aydan fazla oldu bebeğin kalbi atmıyordu kürtaj olmak zorunda kaldım polikistik over var bende soğan suyu içiyorum deniyorum bu ay işte bu ovülasyonu duydum bu ay aldım böylede olunca kafam karıştı 1 veya 2 ay denicem olmaz sa öyle doktora gidecem

Sen git doktora emek olmadan bizim bebişler gelemiycek anlaşılan bende Ağustos'ta aşılama için gitcem bakalım nasip soğan suyunu iç bırakma tatlım

vucudum kendini toplasın diye bekliyorum canım o yüzden 1 2 ay geçsin diyorum işte nasip kısmet ya sence çatlamışmıdır yumurta

Yani öyle gözüküyor ama ihmal etme bende öyle olmuştu birkere koyu acık gitti sonra yumurtladım ilişkiye gir testinide devam et dediğim gibi

Yani öyle gözüküyor ama ihmal etme bende öyle olmuştu birkere koyu acık gitti sonra yumurtladım ilişkiye gir testinide devam et dediğim gibi

canım ya bu çift çizgi olmuştu ya ondan sonra bir kahverengi lekelenme geliyor dün durdu gibi oldu şimdi yine arttı akıntı şeklinde kahverengi lekelenme oluyor

Sen hemen yakın bi hastaneye git kan testi ol yerleşme kanaması olabilir hadi insallah ya:)

ama daha benim adet olmama 11 gün var çok erken yani yerleşme kanaması falan sanmıyorum hani bir kaç gün oldu yumurtlama tarihim yeni yani bu yerleşme kanaması denen şey hemen mi oluyor canım

ama daha benim adet olmama 11 gün var çok erken yani yerleşme kanaması falan sanmıyorum hani bir kaç gün oldu yumurtlama tarihim yeni yani bu yerleşme kanaması denen şey hemen mi oluyor canım bak bu da son 3 günün resmi

Canım bak ümitlendirmek istemem ama senin hep koyu çıkıyor sen bekle bakalım ama ben öyle düşünüyorum cünkü bana koyu çıkar dediler hamileysende yumurtluyor gibi çıkarmış sende hergün yumurtlamıyorsunnnn ya eee ozaman o kahverengi akıntı neydi sen saglık Ocağı'na git kan degerine bi baksınlar belki yüksek çıkar neolcak denemiş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…