Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uvulasyon değil canım ovulasyon. evet epeyce pahalıya gelir çünki adetten sonra baya kullanıyorusun. internetten bak 30 lu paketler felan var daha uygun fiyatlarıKızlar bu uvulasyon testini ecxaneden alsam pahaliyami gelir
Nekdra glir pki internetten sparis edemem malesefevet canım epeyce pahalıya gelir çünki adetten sonra baya kullanıyorusun. internetten bak 30 lu paketler felan var daha uygun fiyatları
ben eczaneden 1 sefer almıştım içinde 2 tane vardı 25 tl idi. 2 tanede senin işini görmez zatenNekdra glir pki internetten sparis edemem malesef
Aynn malesefben eczaneden 1 sefer almıştım içinde 2 tane vardı 25 tl idi. 2 tanede senin işini görmez zaten
Iste sparis edemem amaAdetlerin düzenli ve dakik olsa bile en az 5 tane lazım cunki yumurta çatladım 4 veya 8 saat arayla sık sık yapman lazım catladigini anlamak icin
bi tanıgın arkadaşın felan varsa ona söyle senin adına sipariş versin sende ona verirsin parasınıAynn malesef
O zaman eczaneye gitmen gerek veya komşu adına siparis verin arkadas adına falanIste sparis edemem ama
Ayni anda ayni şeyi yazdik :)bi tanıgın arkadaşın felan varsa ona söyle senin adına sipariş versin sende ona verirsin parasını
Bildiniz site vrmi uygun fiyataO zaman eczaneye gitmen gerek veya komşu adına siparis verin arkadas adına falan
Bildiniz site vrmibi tanıgın arkadaşın felan varsa ona söyle senin adına sipariş versin sende ona verirsin parasını
demokraside çare bitmez bence :))Ayni anda ayni şeyi yazdik :)
ben daha yeni gitti gidiyordan sipariş verdim canım 30 ovulasyon 2 gebelik 1 ultra erken 60 tlBildiniz site vrmi
Bende bu paketi alacaktım tam en uygun bu varBurdan bak canım![]()
LABOQUICK 30 ADET OVULASYON + 2 GEBELİK + 1 ULTRA ERKEN GEBELİK TESTİ + KARGO Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
LABOQUICK 30 ADET OVULASYON + 2 GEBELİK + 1 ULTRA ERKEN GEBELİK TESTİ + KARGO en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! LABOQUICK 30 ADET OVULASYON + 2 GEBELİK + 1 ULTRA ERKEN GEBELİK TESTİ + KARGO incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!urun.gittigidiyor.com
aynen canım çok baktım bende en uygunu buydu aldım kullandım bile :)Bende bu paketi alacaktım tam en uygun bu var![]()
Yarın hormon testi vercem bende ona göre alacağım bakalımaynen canım çok baktım bende en uygunu buydu aldım kullandım bile :)
Yarın hormon testi vercem bende ona göre alacağım bakanladım can
Yarın hormon testi vercem bende ona göre alacağım bakalım
anladım canım umarım güzel çıkar