Ütüye yumuşatıcı koydum,leke yapıyor

Kazanli ütülerden hangisini onerirsiniz? Ben philips kablosuz ütü almistim ama o kadar verimli olmadigini dusunuyorum. Sizlerin onerecegi bir marka var mi?

Konu sahibi arkadasim konunu sabote ettim ama yeri gelmişken sorayim dedim..

philipsin kazanlı ütüsü harikadır yengem kullanıyor mis gibi.
tefal ve bosh kullanlar da memnun.

Kazanli ütülerden hangisini onerirsiniz? Ben philips kablosuz ütü almistim ama o kadar verimli olmadigini dusunuyorum. Sizlerin onerecegi bir marka var mi?

Konu sahibi arkadasim konunu sabote ettim ama yeri gelmişken sorayim dedim..
Kesinlikle tefal , ben o kadar pişman oldum ki tefal almadığıma

Ütünün içine kireç sökücü dökme kablolarına ve ütüne zarar verebilirsin.
İçine dökemem zaten ufacık bi delik var tamamen açılmıyor kazanı sadece içindeki demiri yıkıcam

Benimki böyle sadece yandaki delikten açılıyor malesef

Eklentiler

• image.jpg
    95,8 KB · Görüntüleme: 103
Benim kv ile annem kullanıyor tefal senelerdir annem çok memnun , bana hediye geldi malesef ama değiştirip tefal alıcam bende

O zaman ben de tefale bakayim. Acaba terzilerin utulerinden alsam olur mu? Sanayi ütüsü. Cok harika utuluyor goruyoruz TV'lerde falan.

İşte onu çıkarıp yıkıcam şimdi bakalım inşallah kendine gelir

iç kısmındaki suyu da boşaltın iyice demiri de göreceksiniz paslanmış gibi olacak
kesin işe yarayacak aynı sıkıntıyı ben yaşadım abimin bembeyaz gömleği mahvoldu meğer kireç birikmiş.

O zaman ben de tefale bakayim. Acaba terzilerin utulerinden alsam olur mu? Sanayi ütüsü. Cok harika utuluyor goruyoruz TV'lerde falan.
Evet en güzeli o ama çok pahalıdır , tefalde öyle ütülüyor zaten bir deneyin alacağınız yerde göreceksiniz

Evet en güzeli o ama çok pahalıdır , tefalde öyle ütülüyor zaten bir deneyin alacağınız yerde göreceksiniz

Evet bir deneyecegim insallah. Esim sürekli jilet gibi olmak zorunda. Benim bu ütü de bu yonden biraz eksik kalıyor.. 2 yil oldu alali. Ikisini de bir arastirayim bakalim ne olacak..

Cok mu agirdir? ve ne kadar pahalidir ki acaba? Ben biraz arastirdim ama normal kazanli utulerle ayni fiyattalar.. ve nerden bulunur?

iyice araştırmak lazım onu uyduruk bir şey olmasın diye ama 5bin den aşağı mümkün değil.
terzi ve konfeksiyon ütüleri öyle çünkü.

ağır oluşu zaten o jiletlik olayını sağlayan şey. taban kalın ütü ağır olur (babamdan biliyorum)

5bin mi???? oha demek istiyorim. Uff cok pahali be. Altin mi aliyoruz sanki

sanayi tipi olduğu için öyle :)
normal dikiş makinesi iyisi yani 1500 civarıyken konfeksiyon için olanların fiyatı da uçuktur.
bir ara heves etmiştim de oradan biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…