Çook sağolun hemen yapıyorumfoto da ekledim bakın daha açıklayıcı olur içindeki suyu akıtın iyice yeni su koyduktan sonra buhar basın kanallar da temizlensin.
kesinlikle yarayacak :)
Kazanli ütülerden hangisini onerirsiniz? Ben philips kablosuz ütü almistim ama o kadar verimli olmadigini dusunuyorum. Sizlerin onerecegi bir marka var mi?
Konu sahibi arkadasim konunu sabote ettim ama yeri gelmişken sorayim dedim..
Kesinlikle tefal , ben o kadar pişman oldum ki tefal almadığımaKazanli ütülerden hangisini onerirsiniz? Ben philips kablosuz ütü almistim ama o kadar verimli olmadigini dusunuyorum. Sizlerin onerecegi bir marka var mi?
Konu sahibi arkadasim konunu sabote ettim ama yeri gelmişken sorayim dedim..
Ütünün içine kireç sökücü dökme kablolarına ve ütüne zarar verebilirsin.Ay evet demir var dediklerinizi yapıyorum hemen inşallah işe yarar , çok teşekkür ediyorum
Çook sağolun hemen yapıyorum( fotoyu göremedim bu arada
İçine dökemem zaten ufacık bi delik varÜtünün içine kireç sökücü dökme kablolarına ve ütüne zarar verebilirsin.
philipsin kazanlı ütüsü harikadır yengem kullanıyor mis gibi.
tefal ve bosh kullanlar da memnun.
Kesinlikle tefal , ben o kadar pişman oldum ki tefal almadığıma
Benim kv ile annem kullanıyor tefal senelerdir annem çok memnun , bana hediye geldi malesef ama değiştirip tefal alıcam bendeO zaman gidip deneyip goreyim..
Benimki böyle sadece yandaki delikten açılıyor malesef
İşte onu çıkarıp yıkıcam şimdi bakalım inşallah kendine gelirşu yanda görülen gri düğme kireç çubuğunun düğmesi değil mi çevirin açılsın
Benim kv ile annem kullanıyor tefal senelerdir annem çok memnun , bana hediye geldi malesef ama değiştirip tefal alıcam bende
İşte onu çıkarıp yıkıcam şimdi bakalım inşallah kendine gelir
O zaman ben de tefale bakayim. Acaba terzilerin utulerinden alsam olur mu? Sanayi ütüsü. Cok harika utuluyor goruyoruz TV'lerde falan.
onlar hem ağır hem çok pahalıdır haberiniz olsun :)
Evet en güzeli o ama çok pahalıdır , tefalde öyle ütülüyor zaten bir deneyin alacağınız yerde göreceksinizO zaman ben de tefale bakayim. Acaba terzilerin utulerinden alsam olur mu? Sanayi ütüsü. Cok harika utuluyor goruyoruz TV'lerde falan.
Evet en güzeli o ama çok pahalıdır , tefalde öyle ütülüyor zaten bir deneyin alacağınız yerde göreceksiniz
Cok mu agirdir? ve ne kadar pahalidir ki acaba? Ben biraz arastirdim ama normal kazanli utulerle ayni fiyattalar.. ve nerden bulunur?
iyice araştırmak lazım onu uyduruk bir şey olmasın diye ama 5bin den aşağı mümkün değil.
terzi ve konfeksiyon ütüleri öyle çünkü.
5bin mi???? oha demek istiyorim. Uff cok pahali be. Altin mi aliyoruz sanki