- 19 Ağustos 2010
- 549
- 68
- 318
Merhaba hanımlar ben uzun zamandır yüz bölgemdeki tüylerden şikayetçiyim ve denemediğim yöntem kalmadı.Lazerin her türlüsüne girdim hiç bir sonuç alamadım aksine erkek sakalı gibi oldular...Son olarak iğneli epilasyon yaptırdım memnundum ama işlemi yapan estetisyen çok aceleci davrandığı için başka bir merkeze gitme kararı aldım.Gittim iğneli yaptırıcam diye bekliyordum kadın aldı beni lazer odasına ütüleme yöntemi miymiş neymiş.Ya dedim ben istemiyorum ben iğneli istiyorum tutturdu olmaz olmaz bu iyi gelicek size falan demeye.Bide gitti üstüne tüyleri jiletle kesti ne dediysem kadın kesti bırakır mısınız diyorum artık başladık falan diyor ağlıycaktım resmen ya.Şimdi ben bunu yaptıralı 4 gün falan oluyor hiç bir fark yok aksine uzadılar çok rahatsızlık verici bir görüntü oluştu.Bildiğin sakal gibi oldular ya. Ben şimdi bu haftasonu gitsem tekrar iğneli yaptırsam bi sorun olur mu sizce , çünkü daha çok az bi zaman geçti lazer yaptıralı bu nedenle ters bi etki olur mu lütfen bir akıl verin