• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ütüleme lazer

mensnevercry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2013
16
0
86
İstanbul
merhaba arkadaşlar tüm vücut için soprano ütüleme cihazı için 2500 liraya anlaştım. fakat özellikle bikini bölgesinden çok korkuyorum yaptıranlar varsa bu konuda bana bilgi verirlerse sevinirim.

merhaba:) ankarada iğneli epilasyon yanalar başlıklı forumda da yazdım. yazını görünce aynı yazıyı senin sayfanda da paylaşmak istedim.

bende başta lazere gittim.genital ve kol altı için.kol altı 5 sene sürdü bitmedi.alexander lazererede gittim ıpl lazerede.ve sonra ütülemeye gittim.bir sürü para harcadım.sonrasında bir dürtü iğneli dedi:) ütülemeyide bıraktım iğneliye gittim.şimdi çok rahatım.bugun 9ile çalıştık.hiç acımıyor ve tüyler hemen yanıyor.inşallah çıkmazlarda.

ütüleme düşünen arkadaşlara tavsiyem en son teknoloji olsa bile gitmeyin.öyle bir sarartıyor ki siz gözünüzle görmüyorsunuz kılı.ama kıl kökü kendini yenilediğinde o görmediğiniz bitti sandıgınız kıllar yeniden siyahlaşmaya başlıyor.yani lazer sadece sarartıyor.bitiriyor diye birşey yok.ona verdiğim parayı şimdi iğneliye veriyorum.

Back