• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ütüleme Lazer Epilasyonlarında Kampanya

delimavi22

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2013
1
0
6
Çanakkale
Merhaba Arkadaşlar,

Ütüleme lazer epilasyonlarında haziran sonuna kadar geçerli bir kampanyadan bahsetmek istiyorum. Op. Dr. Cihan Uçar ile ütüleme lazer epilasyonlarında tüm vücut epilasyonu 290 TL'dir. Kampanya halen devam etmektedir. İstanbulda oturan arkadaşlar için çok iyi bir fırsattır .

Estetik Cerrahı Dr.Cihan Uçar

Tel numaraları :
0212 327 07 00
0536 653 03 37

Site adresleri : www.drcihanucar.com

Merhaba Arkadaşlar,

Ütüleme lazer epilasyonlarında haziran sonuna kadar geçerli bir kampanyadan bahsetmek istiyorum. Op. Dr. Cihan Uçar ile ütüleme lazer epilasyonlarında tüm vücut epilasyonu 290 TL'dir. Kampanya halen devam etmektedir. İstanbulda oturan arkadaşlar için çok iyi bir fırsattır .

Estetik Cerrahı Dr.Cihan Uçar

Tel numaraları :
0212 327 07 00
0536 653 03 37

Site adresleri : www.drcihanucar.com

Çok güzel bir fırsatmış aslında keşke Ankara'da da olsa. ütüleme lazer dediğiniz şey diode lazer mi? diğer lazer epilasyonlardan farkı nedir? ben koltuk altı ve genitale 10 seans Alexandrite Lazer epilasyon yaptırdım. çok yoğun ve kalın tüylerim vardı. koltuk altım tamamen bitti. ancak genitalde hala tüyler seyrek de olsa çıkıyor. sarı ve ince tüyler kaldı. zaten Alexandrite Lazer bu ince tüyleri görmüyor. acaba bu ütüleme lazer epilasyon sarı ve ince tüylerde etkili olur mu?

ben belrttiğiniz nodan perşembe günü ulaştım kampanyadan hiç bahsetmediler soguk br bayandı nette tesadüfen tüm vücut 990 tl kampanya gördüğüm için suadiyede uzak bir yerden aldığım randevuyu erteledim lazer epilasyon için pazartesi görüşmek istiyorum kendileriyle

Back