• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ütüleme epilasyon

pinkwhite0

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
2.606
117
363
kızlar ütüleme epilasyon diye yeni bi yöntem varmış bilen var mı? internetten aratırsanız siteye ulaşırsınız. ben buna yöneldim biraz. acaba fiyatları uygunmu denemek istiyorum deneyen var mı aranızda?:97:

valla canım ılk senden duydumm bırsey oğrenırsen bıze de bılgı verr

ben yüz bölgesi için gidiyorum daha yeni başladım. 2. seansa yarın gidicem. acısız gerçekten 6 haftada bir yaptırıyosun şimdilik iyimi değilmi bilemicem zamanla yazarım :34:

duyduğuma göre hiç acı hissettirmeden yapılıyomuş. yani normal lazerde nokta vuruşlarıyla tek tek kıl köklerinin yakıldığı gibi değilde vucutta ütü yapar gibi gezdiriyolar bana mantıklı geldi. yapılışını izledim videoda ilgimi çekti fiyatını çok merak ediyorum ve sonucunu tabiki. seanslarda kısa sürüyomuş bildiğim kadarıyla valla öyleyse süper acısız az seanslı şöyle ortaya:90:

ben duydum ama tabi yaptırma imkanım olmadı birşey diyemiycem iyimi kötümü ama tek bildiğim diğer lazer yöntemlerine göre daha fazla alanı daha kısa sürede bitiriyor diğerlerine göre çok daha iyimiş

Back