Ütü yanığı

ElifSu

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
100
20
298
İstanbul
1 ay önce koluma ütü yapıştı. 2 kez yağ sürdüm acısı gitsin diye. Şuan kolumda iz var. İzin gitmesi için ne yapmam lazım? Bepanthen kullansam iyi gelir mi?

1 ay önce koluma ütü yapıştı. 2 kez yağ sürdüm acısı gitsin diye. Şuan kolumda iz var. İzin gitmesi için ne yapmam lazım? Bepanthen kullansam iyi gelir mi?

canım yara tamemen iyileştiyse bir kaç kez bence ciddi sert sert kesele üstteki ölü deri gitsin bepanthen çok işlevli ve güzel bir merhem ama yanık izini geçirir mi bilmiyorum
benim baya önce üzerime çay dökülmüştü kolumda ve omzumda leke kalmıştı hafifçe bronzlaşınca çok ortaya çıkıyordu
bana o zaman doktor expigment diye bir krem vermişti ve leke yok şuan bence bir cildiyeye görünüp bunu kullanabilirsin çok ağır bir yanık izi değilse

bende kolumda tırnak izi oluşmuştu ortaokulda eve geldim terramycın dıye antıbıyotık krem sürdüm.iz kalmadı gecirdi.yanıkta etkılimidir bilmiyorum.

doktora göster belki farklı bi ilaç önerir.

ben daha bugün doktordan bi krem aldım çatlaklar için aldım ama doktorun söylediği 1. ve 2.derece yanıklar da çok iyi geliyor bu krem aklında olsun demişti. kremin adı MADECASSOL bi dene istersen

ben daha bugün doktordan bi krem aldım çatlaklar için aldım ama doktorun söylediği 1. ve 2.derece yanıklar da çok iyi geliyor bu krem aklında olsun demişti. kremin adı MADECASSOL bi dene istersen

evet evet yanık için madecassol işe yarayabilir.
Çatlak için de biraz pahalı ama phytolastil jel yada ampul araştırmanızı öneririm.

ben bu kremi 3 ay kdr kullandım her aklıma geldiginde. Kesik izi tamamen kaybolmuştu burnum tamamen kesilmişti ve ufacık bir iz bile yok. Ama çok uzun süre kullandım cilt yavas yavas toplandı

ben bu kremi 3 ay kdr kullandım her aklıma geldiginde. Kesik izi tamamen kaybolmuştu burnum tamamen kesilmişti ve ufacık bir iz bile yok. Ama çok uzun süre kullandım cilt yavas yavas toplandı

cildin toplandıgına çok sevindim canım benim kalçamda kıl dönmesinden kalan ameliyat izim var acaba onu da toplarmı keşke öyle bişi olsaa zaten kalçama sürüyorum çatlaklar için

zamanla siliniyo
benim de kolumu ütü ve fırın yakmıştı
bir süre sonra silindi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…