Merhaba arkadaslar...acil ütü almam gerekiyor...dün ütü yaparken ütüm yine bozuldu yine derken tabanında sürekli arıza olusuyor.tefal marka 4,5 senedir kullanıyorum ilk bozuldu 80 tl yapıldı 2. Bozuldu servis garantisi vardı bu 3. Bozulusu artık yaptırmayacagım.hep aynı sorunda bozuluyor tabanı ısınmıyor normalde benim bildiğim 3 defa aynı sey olursa geri alıyor firmalar....
Artık tefal asla diyorummm
tavsiyede etmiyorum....
Neyse siz hangi ütüyü kullanıyorsunuz???şiddetle tavsiye edeceğiniz varmı ve nedeni.....yada asla almayın dediğiniz....
Birde blander seti alacagım onu hangi marka alsam...robotmu yoksa parca lı olanlardanmı alsam.robot ta parca parca ayrı olan ürünlerle aynı islemi yapıyor değilmi...önerilerinize ihtiyacım var şimdiden cok tesekkürler...
Artık tefal asla diyorummm
tavsiyede etmiyorum....
Neyse siz hangi ütüyü kullanıyorsunuz???şiddetle tavsiye edeceğiniz varmı ve nedeni.....yada asla almayın dediğiniz....
Birde blander seti alacagım onu hangi marka alsam...robotmu yoksa parca lı olanlardanmı alsam.robot ta parca parca ayrı olan ürünlerle aynı islemi yapıyor değilmi...önerilerinize ihtiyacım var şimdiden cok tesekkürler...