Ütü ve blender tavsiyelerinizi acil bekliyorum...

_DURU_24

BÜYÜK VE KÜÇÜK AŞKNA AŞIK
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2006
1.660
18
158
42
İstanbul
Merhaba arkadaslar...acil ütü almam gerekiyor...dün ütü yaparken ütüm yine bozuldu yine derken tabanında sürekli arıza olusuyor.tefal marka 4,5 senedir kullanıyorum ilk bozuldu 80 tl yapıldı 2. Bozuldu servis garantisi vardı bu 3. Bozulusu artık yaptırmayacagım.hep aynı sorunda bozuluyor tabanı ısınmıyor normalde benim bildiğim 3 defa aynı sey olursa geri alıyor firmalar....
Artık tefal asla diyorummm
tavsiyede etmiyorum....
Neyse siz hangi ütüyü kullanıyorsunuz???şiddetle tavsiye edeceğiniz varmı ve nedeni.....yada asla almayın dediğiniz....
Birde blander seti alacagım onu hangi marka alsam...robotmu yoksa parca lı olanlardanmı alsam.robot ta parca parca ayrı olan ürünlerle aynı islemi yapıyor değilmi...önerilerinize ihtiyacım var şimdiden cok tesekkürler...

Allah allah senin tefal ütün neden öyle olduki fisfisfis benim kendi ütüm tefal çok memnunum 3 yıl oldu tık demedi.kayınvalideme ve bir arkadaşımıza ev hediyesi olarak aldım yine tefal onlarda çok memnunlar.keşke değişimini isteseydin.uğraştırıyorlar ama oluyor.tefalden başka önerebileceğim bir ütü yok malesef ..

blender setimde arzumun.çok memnunum.1 tane alıyorsun ama çok fonksiyonlu.fotosunu koyuyorum.fiyatıda uygun 2 yıl önce 50 tl ye almıstım ama şu an ne kadardır bilmiyorum.

delonghi marka ütü tek geçerim
dağ kadar çamaşır zahmetsizce bitiyor valla
bi geçtiğim yerden bir daha geçmiyorum
tavsiye ederim a.s

Eklentiler

• $10072009375131250.webp
    $10072009375131250.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 67
tesekkürederim kızlar...valla canım seni 3 yıl olmus.4 yıldan sonra heran bir arıza cıkabilir.... modemo cnm bu kazanlı ütüler gec ısınıyormus öylemi.zor oluyor dendi kuması v.s

Küçük ev aletlerinde en memnun kaldığım marka Philips. Ütüm, şarjlı süpürgem, katı meyve presim, narenciye pınarım ve blender setim, elektrik süpürgem hep aynı marka. Yıllardır kullanıyorum, çok şükür hiç biri bozulmadı.

tesekkürederim kızlar...valla canım seni 3 yıl olmus.4 yıldan sonra heran bir arıza cıkabilir.... modemo cnm bu kazanlı ütüler gec ısınıyormus öylemi.zor oluyor dendi kuması v.s

canım koyduğun su miktarına bağlı, çamaşırın azsa az su koyarsın çabuk ısınır ama çoksa çok su koyman gerekir.. düzenini oluşturuyosun zamanla.. sabahları mesela işe giderken ilk işim ütünün fişini takmak olur, yüzümü yıkayana kadar ısınır çünkü bi iki parça ütüleyeceğim için su miktarını az koyaırım. ama kesinlikle mükemmel.. dağ gibi çamaşırın varsa zahmetsizce ütülüyosun. bi geçtiğin yerden bir daha geçmiyosun.. müthiş bi buhar sistemi var gerçekten.. :kahve:

Bende ütü araştırıyorum canım eğer kalabalıksanız ütünüz çoksa kazanlı alabilirsin,azsa tabandaki delik sayısına göre ütü yapmak kolaylaşıyor onun için ben rowenta almayı düşünüyorum 280 tl sanırım.

Back
X