ütü önerisine ihtiyacim var

ogretmenim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008
2.566
0
ütü almam gerekiyor ama buhar kazanlı ütü mü alsam bilemedim.kullananlar varsa normal ütüye göre avantajlari ve dezavantajlari ne oluyor acaba....

Son düzenleme:
BRAUN SI 6590 FREESTYLE SAPHıR BUHARLI ÜTÜ

canım ben bu markayı 2 yıldır kullanıyorum tavsiye ederim

phillips azur üstüne ütü tanımam,bir kumaşı yakma ihtimalin neredeyse hiç yok ve mükemmel buhar çıkışı var,ben 4 yıldır kullanıyorum.

cok tesekkur ederim arzuercan ve madame
azurun hjangi modeli acaba sizin kullandiiginiz.benim baktigim epey agırdı da.korktum cabuk yorulurum diye.pek guclu sayilmam :)

yıllarca amcamın beyaz eşya mobilya mağazalarında çalıştım.....philips ütüden başka önermem....her marka eşya sattım ütü de öle.....sayısız phılıps sattım ,hanımlar teşekküre geldiler....ben de evliyim ve yıllardır kullanıyorum.. harika ütü yapıyor.....

hafif bişey tavsiye ederim tefal ve philips arasında bütçene göre karar ver

saolun arkdaslar philips azur aldim agir ama digerine gore cok daha iyi.bakalım bir sorun cıkmaz insallah

phillips azur üstüne ütü tanımam,bir kumaşı yakma ihtimalin neredeyse hiç yok ve mükemmel buhar çıkışı var,ben 4 yıldır kullanıyorum.

canım bende arkadaşa katılıyorum phillips azur u7yıl oldu kullanıyorum hala ilk günkü buharı süpr tavsiye ederim...sorun çıkmaz canım güle güle kullann

saolun arkdaslar philips azur aldim agir ama digerine gore cok daha iyi.bakalım bir sorun cıkmaz insallah

güle güle kullan canım bende de azur vardı 4440 modeli ama benı tatmın etmedi nedense , bugun gidip buhar kazanlı olanını aldım 7330 modeli inşallah o daha iidir

X