ütü masası tavsiyesi

çiçeker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2007
118
49
Arkadaşlar çeyizim için ütü masası bakıyorum ama istediğim gibi bulamadım :KK43:
istediğim özellikler ütü masasının altı ince tel tel olmasın evdeki öyle süngeri azıcık eskidi diye ütü masasının telelrin izi çıkıyo herşeye bütün demir gibi oluyo yada delikli oyle bakıyorum ,
bide fiş takmaya yeri olsun istiyorum . tavsiye edebileceğiniz marka modelelr varmıdır acaba

Arkadaşlar çeyizim için ütü masası bakıyorum ama istediğim gibi bulamadım :KK43:
istediğim özellikler ütü masasının altı ince tel tel olmasın evdeki öyle süngeri azıcık eskidi diye ütü masasının telelrin izi çıkıyo herşeye bütün demir gibi oluyo yada delikli oyle bakıyorum ,
bide fiş takmaya yeri olsun istiyorum . tavsiye edebileceğiniz marka modelelr varmıdır acaba
gazella ütü masası çok iyi ama fiş takılabilecek yeri yok yinede düşünürsen bi incele derim

Arzum kullanıyorum ben çok memnunum fiş takma yeri ayrıca askılıklı bir parçası var ütüledikçe askıları asabildiğim :KK75:eğer almasaydım sanırım Gazellanın ütü masalarından da birini seçebilirdimHoppa

gazella alan arkadaşlar hangi modelini tavsiye ediyorsunuz?benn evin golden tulip beğendim 1 senedir ama fiyatı çok arttı 2 ayda 150 lirayken almadım şu anda 210 lirada.. gazellade aynı şekilde ama diğerindne daha uygun

kolluk çok kullanılmıyo diyo genelde kullanan arkadaşlarımda bende kolluksuz acık yeşil örtülü olanı alıcam 150-180 arası fiyatı maaş yatsın ilk işim onu halletmek :)

Silter-Gazella-Squad-Ev-Tipi-Utu_18185_2.jpg ii hoş anlatılıyorda bu gazelle de ki şu görüntüyü anlayamadım biri açıklayabilir mi bide ütünün fişini başka yere mi takıoz

Eki Görüntüle 1657059 ii hoş anlatılıyorda bu gazelle de ki şu görüntüyü anlayamadım biri açıklayabilir mi bide ütünün fişini başka yere mi takıoz
Bu modelini kullaniyorum bende diger modelinde o utu koyulan yer kapanmiyo acik sekilde duruyo. Bunda katlaniyo ve daha az yer kapliyo. Malesef utu fisi icin yer yok baska bi yere takiliyo ama utu masasi o kadar iyi ki bu hic sorn olmadi bana

bende dün n11 de indirim vardı kaçırmadım aldım yarın elime ulaşıcak inş hem satan hemde ürün inş sorun yaşamam malum ceyize koyucam önemli :KK49:

X