ütü istemeyen güneşlik var mı?

akpak

maşallah kızıma
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2009
1.926
14
güneşliklerimi ütülemekten bıktım artık. bir de yeni bir eve taşındım salonda üç penceresi var mecburen güneşlik yaptıracağım.
sırf ütü istemiyor diye stor almak istedim ama hem kiracı olduğum için (kirada oturduğum evin pencere boyları çok garip başka eve taşındığımda uymayacak) hem de pahalı olduğu için askıya almıştım düşüncemi.
tüllerimi yaptırırken kız bana kıvrışmayan ütü istemeyen güneşlikler olduğunu söyledi. makineden çıkarıp direk asıyormuşuz. pek inanamadım, ürünü övmek için söylüyor diye düşündüm.
böyle güneşlik kullanan var mı?
gerçekten hiç ütü istemiyor mu?
bi de eğer asıldığında jilet gibi durmazsa benim canıma hiç sinmez, tam olarak nasıl duruyor?
benim baktığım birllantındı, başka hangi markaların var ve en iyisi hangisi?

evet gerçekten ütü istemeyen güneşlikler var canım. görümcemde yeni taşındı kendi evine o misafir odasına ütü istemeyen perde aldı. çok güzel dediğin gibi jilet gibi duruyor ama o brillanttan almadı. artık ütü istemeyen perde her mefruşatta bulunuyor. araştır derim ben :)

ya zaten metresi 8 tl idi sevindim ya ne güzel. ütüden belim tutuluyordu...
çok sağol nurun

ben tüllerimide güneşliklerimide ütülemem.tüllerim zaten üstü gerektirmeyn tül.
güneşlikleri ve tülleri makinadan çıkarır çıkarmaz asıyorum,o ağırlığıyla düzeliyor zaten.

ya zaten metresi 8 tl idi sevindim ya ne güzel. ütüden belim tutuluyordu...
çok sağol nurun

rica ederim canım yerimseniben ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana sositososito

sütlügayfe ben de öyle denedim de açılmadı benimkiler canım. ben böyle jiet gibi seviyorum öyle olmadılar :KK43:

sütlügayfe ben de öyle denedim de açılmadı benimkiler canım. ben böyle jiet gibi seviyorum öyle olmadılar :KK43:

benim evdekilerde öyle aynı senin dediğin gibi açılmıyolar kayınvalidem demişti ama olmadı... martta yeni eve taşıncam sırf ütü derdinden kurtulmak için salon perdelerimi katlamalı yaptırcam böle daha rahat olur gibime geliyor... hemde hoş dururlar hihoyyyt

X