32 Yasındayım bundan 4 sene evel tüm batın ultrason istedi dahiliye doktorum (mide için gitmiştim) mide ve karın bölgesinde bir sorun yoktu, ama ultrasonu çeken bayan çok şarırdığını söyledi kadın doğum uzmanını çağırttı, ikisininde gözlemleri sonucu bifid uterus tanısı konuldu..O anda bir açıklama yapmadı evli olup olmadığımı sordu o kadar, bir ara bana gelirsin dedi..Gidemedim öyle kolay değil bir anda ben geldim diyip açmak sonra eve internet bağlatınca ilk işim bunu araştırmak oldu, tabi internette anlatılanıda anlamak için bilgi gerekiyor malesef..
Bifid Uterus (Anomaly) - Medical Illustration, Human Anatomy Drawing, Anatomy Illustration
Female Genital Pathology
su iki sitede 2 görüntü buldum..
Evlendikten sonra ilişkide, gebe kalmaya yada doğumda bir sorun yasarmıyım bilmiyorum..herşey var bir o yok internette..
Bunun kromozomla ilgili olduğunu olduğunu öğrendim, birinci derece akraba evliliği ürünüyüm, bu akrabalık zekamda fiziksel görünüşümde bir sorun yaratmadı derken karsıma bu çıktı..
ayrıca vajinada da dış görünüş bozukluğu var..İç dudaklar dısarıdan görünecek kadar uzun ve yine bununda akraba evliliğiyle bir ilgisi varmı bilmiyorum,
Labioplasti denilen bir operasyon için maddi ve manevi olarak hazırlanıyorum..:sm_cool:Öyle işte..
Allah başka dert hastalık vermesin diyip avunuyorum..:teytey:
Bifid Uterus (Anomaly) - Medical Illustration, Human Anatomy Drawing, Anatomy Illustration
Female Genital Pathology
su iki sitede 2 görüntü buldum..
Evlendikten sonra ilişkide, gebe kalmaya yada doğumda bir sorun yasarmıyım bilmiyorum..herşey var bir o yok internette..
Bunun kromozomla ilgili olduğunu olduğunu öğrendim, birinci derece akraba evliliği ürünüyüm, bu akrabalık zekamda fiziksel görünüşümde bir sorun yaratmadı derken karsıma bu çıktı..
ayrıca vajinada da dış görünüş bozukluğu var..İç dudaklar dısarıdan görünecek kadar uzun ve yine bununda akraba evliliğiyle bir ilgisi varmı bilmiyorum,
Labioplasti denilen bir operasyon için maddi ve manevi olarak hazırlanıyorum..:sm_cool:Öyle işte..
Allah başka dert hastalık vermesin diyip avunuyorum..:teytey: