Merhabalar uterus septum ameliyatı oldum 9 gün önce bu ameliyatı alanlar şimdiki durumlarınız nasıl birde ne zaman ameliyat oldunuz?
Geçmiş olsun. Nerde ameliyat oldunuz acaba. Ameliyat öncesi hsg film inizi yükleyebilir misiniz. Bende doktor araştırıyorum. 1,5 yıl içerisinde 4 defa ameliyat masasına yattım ama sonuç sıfır
Çok geçmiş olsun. En kısa zamanda sağlıkla bebişlerini kucaģına alırsın inşAllah.Merhaba canım ben erzurum üniversite hastanesinde ameliyat oldum prof. Dr bünyamin börekçi yaptı. Şu An yükleyemiyorum hsg film imi ama seninkine benzer benimki de ve aynı şekilde çok kalın bir septum du.ama co şükür kurtuldum kontrole gittim bir hafta önce herwey çok güzel yeri bile belli değil dedi doktorum bende yanlış dr yüzünden bu ameliyattan önce bir kez daha ameliyat oldum ama sonuç olumsuz ve bu dr la hallettik çok şükür.sen nerede oldun ameliyat peki
Canım çok geçmiş olsun. Doktorun la bir görüş istersen. Rahmine yapışıklık olmaması için balon yerleştirdiler mi bilgin var mı. O çok ağrı yapıyor genelde. Ama ameliyattan 10 gün sonra çıkarıyorlar. Kanaman var mı?Kızlar Nasılsıniz ameliyat sonrası toparlanmanın ne kadar sürdü benim bugün 11.gun ama hala ağrım var bazen çok oluyor bazen azalıyor akıntım da devam ediyor
Canım spiral taktılar rahim yapışmasın diye bana adetliyken gel çıkaralım dedi dr ben histeroskopi olali bugün 12.gün 3 gündür ağrım çok artmıştı 2 gündür de kanama başladı bugün iyice artınca dr umu aradım. Meğer adet olmuşum. Günüme daha çok var dedim anesteziye bağlı olabilir Normal dedi. Bi dahaki adete kaldı benim spiralin çıkması.Canım çok geçmiş olsun. Doktorun la bir görüş istersen. Rahmine yapışıklık olmaması için balon yerleştirdiler mi bilgin var mı. O çok ağrı yapıyor genelde. Ama ameliyattan 10 gün sonra çıkarıyorlar. Kanaman var mı?
Çok geçmiş olsun. En kısa zamanda sağlıkla bebişlerini kucaģına alırsın inşAllah.
Ben 2 sini adana özel medline hastanesinde, 2 sini de İstanbul zeynep kamil de oldum. Sonuncusu Laparoskopi li idi ama yapamamış. Doçent Dr üstelik.
Bu septumdan kurtulanı çok duydum okudum ama ben niye kurtulamıyorum yaa
Kızlar Nasılsıniz ameliyat sonrası toparlanmanın ne kadar sürdü benim bugün 11.gun ama hala ağrım var bazen çok oluyor bazen azalıyor akıntım da devam ediyor
Benim adetim normalde 7 gün sürerdi bugün 7.günüm spiralden sonra ama hala kanamam geliyor spiral çok getiriyormuş ağrıda Normalmis. Bekliyorum bakalım bu adetim bitsin sonra adet olayım spirali çıkartircam inşaAllahMerhaba canım öncelikle geçmiş olsun ben hem laparaskopi hem histeroskopi oldun ve iyileşmem bir ayı buldu şu An bir buçuk ay oldu ve cok sukur ağrım sızım yok iyiyim ama sen sadece histeroskopi olduysa şu An çoktan iyileşmen lazimdi ben ilk ameliyatimi sadece histeroskopi oldum 2 3 gün içinde ıyilestim ama dedigin gibi bende erken adet oldum ama 3 gün sürdü adetim sonraki aylarda düzeldi
Benim adetim normalde 7 gün sürerdi bugün 7.günüm spiralden sonra ama hala kanamam geliyor spiral çok getiriyormuş ağrıda Normalmis. Bekliyorum bakalım bu adetim bitsin sonra adet olayım spirali çıkartircam inşaAllah
Aldılar canım inşaAllah bir sıkıntı yok. Hamile kalınca bunu daha iyi anlicam büyük ihtimalle ama şimdilik bi sıkıntı yok çok şükür.İnş iyi olursun canım peki perdeni aldılar demi bi sıkıntı yok
Şimdi nasılsınız?Merhaba canım ben erzurum üniversite hastanesinde ameliyat oldum prof. Dr bünyamin börekçi yaptı. Şu An yükleyemiyorum hsg film imi ama seninkine benzer benimki de ve aynı şekilde çok kalın bir septum du.ama co şükür kurtuldum kontrole gittim bir hafta önce herwey çok güzel yeri bile belli değil dedi doktorum bende yanlış dr yüzünden bu ameliyattan önce bir kez daha ameliyat oldum ama sonuç olumsuz ve bu dr la hallettik çok şükür.sen nerede oldun ameliyat peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?