• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

UTERUS BİCORNİS VARKEN GEBE KALABİLİR MİYİMM

Belkibigun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
5
2
1
Merhaba. Ben bekarken yumurtalıklarımda kist tedavisi görüyordum o dönemde tesadüfen uterus bicornisim olduğunu ogrendim. Doktor tam bi tedavi için evlenmem gerektiğini soyledi . aradan 5 yıl geçti şuan evliyim 1 yildir. çocuk düşünmüyoruz fakat korkularım çoğalmaya başladı.. Ya olmazsa diye... İste ultrason görüntüsu..

1470052145089-1168930119.jpg

Merhaba. Ben bekarken yumurtalıklarımda kist tedavisi görüyordum o dönemde tesadüfen uterus bicornisim olduğunu ogrendim. Doktor tam bi tedavi için evlenmem gerektiğini soyledi . aradan 5 yıl geçti şuan evliyim 1 yildir. çocuk düşünmüyoruz fakat korkularım çoğalmaya başladı.. Ya olmazsa diye... İste ultrason görüntüsu..
histeroskopi ile açılabilecek durumda gibi görünüyor rahmin tabi uzman değilim ama benzer bi dertten muzdaribim benim rahmim bundan çok daha derin ayrılmıştı şu an seninki gibi yada bi tık daha iyi tam açılma sağlanamadı ama doktorum artık sağlıklı bir gebelik olacağını söylüyor bu yüzden gebe kalmama sorunu olmuyor sıkıntı düşük yapmak. operasyonlar vs uzun sürebiliyor benim 6 ay sürmüştü o sebeple iyi bi uzman ile görüşmeni tavsiye ederim zaman kaybetmeden ki çocuk sahibi olmak istediğinde hazır olabilesin

merhabalar : rahım - tüp fılmı (hsg ) cekılmelı. ardından hısteroskopı ıle durum düzeltılmelı.(cunku bu durum gebelık olusumuna engel olabıldıgı gıbı düşüklere yol acmakta.)Gecmıs olsun dıleklerımle.

Back