- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
Merhaba tarantula. Uterus ve bicomis ne acaba? Benim rahim şeklim için doktor T-uterus dedi yanlış anlamadıysam. Açıklamasını da "rahimin üçgen şeklide değil T şeklinde" diye yaptı. Dediğin gibi gebe kalmak için hiç bi engeli olmadığını sadece ilk aylarda düşük tehtidi yaratacağını söyledi. Ben 2.5 yıldır hamile kalmaya uğraşıyorum. Doktorlar bütün tahlilleri güzel buluyor. Rahminde Normal olduğunu söylüyor ama en çok da rahim filmine bakarken oyalanıyorlar nedense. Bu da beni endişelendiriyor...
T-Uterus hakkında bilgin varsa paylaşırmısın canım.
merhaba arkadaşlar. bende de çift rahim var.. bikornu uterus yani... su anda 20 haftalık hamileyim.. kısaca hikayemi anlatayım. 2 yıl once evlendim hemen çocuk istedik ama ancak 3. ay hamile kaldım ve 2 aylık hamileyken bebeğin kalbi durdu. kürtajla alındı.. ama kime çift rahimli olduğumu göremedi... ne ultrasonda bebeğe bakan doktor ne de kürtajı yapan doktor.. 2 yıl çocuk istemediğim için korundum.(ben değil eşim korundu..) ama birgün bie kaza oldu ve hamile kaldım... 3 aylık gebeyken doktor rahminde perde var dedi.. başka uzman doktorlara gittim.. ayrıntılı ultrasona girdim..ankara da ultrasonda uzman bebekte ve rahimdeki bütün anormallikleri bilen bir uzman tavsiye etmişlerdi ona gittim..bana perdeli değil çift rahimli olduğumu eme tek rahim ağzı olduğunu söyledi, erken doğum riskin var iyi bir doktora düzenli takibe git, bebeğin normal dedi.. hatta 3 alıktım o zaman ve bebeğimin cinsiyetini %100 net söyledi.. ben de araştırdım.. hacettepeyi seçtim çünkü yeni doğan ünitesinin çok iyiy olduğunu duydum.. ve ordan bir hocaya gidiyorum...kanaman olmadı hiç tabi yinede dikkatliyim.. asıl risk 6. aydan sonra başlıyor.. ne kadar dikkatli olursam o kadar iyi olur tab..
bir de şunu söyleyim.. bir arkadaşım vardı.. o da çift rahimliydi...şimdi 2 çocuğu var ve gayet sağlıklı.. ilk bebeği 39. haftada doğdu ama düşük kiloluydu..2 yıl sonra 2. ye hamile kaldı.. 2. bebek daha kilolu doğdu.. bence iyi bir doktor , iyi takip, iyi bakım..
selam bende bicornisliyim...ilk gebeliiğim düşükle sonuçlandı 8 haftalıktı.benim doktorum bi operasyona gerek yok tekrar hamile kalmayı dene dedi.3 ay sonra tekrar hamile kaldım hiç kanamam falan olmadı 39. haftada doğum yaptım.bebek dönmediği için sezaryen oldu. 1 temmuz da bi kızım oldu :)) olmuyo diye bişey yok arkadaşım sen yeterki inan ve moralini yüksek tut. inanırsan oluyo inşallah herşey istediiğin gibi olur.soru sormak istersen burdayım .ben çok şey merak ediyordum çünkü :)))
selam bende bicornisliyim...ilk gebeliiğim düşükle sonuçlandı 8 haftalıktı.benim doktorum bi operasyona gerek yok tekrar hamile kalmayı dene dedi.3 ay sonra tekrar hamile kaldım hiç kanamam falan olmadı 39. haftada doğum yaptım.bebek dönmediği için sezaryen oldu. 1 temmuz da bi kızım oldu :)) olmuyo diye bişey yok arkadaşım sen yeterki inan ve moralini yüksek tut. inanırsan oluyo inşallah herşey istediiğin gibi olur.soru sormak istersen burdayım .ben çok şey merak ediyordum çünkü :)))
Cnm doğum yaptınmı merak ettimuterus bicornis bende iler derecede yanı tarantula gıbı,
su an 10 haftalık hamıleyımm
kanamalrım oluyor
yatıyorum
cok gezemıyorum
hastanede yatıyorum bazende
kısmet ınsallah hersy ıyı olur
ben varım canım konu kapanalı uzun zaman olmuş amayokmu Başka Rahim Problemi Olan
Şişli Memorial Altuğ Semiz veya Ataşehir Memorial Cem Demirel'i tavsiye ederim.merhaba kızlar bendede aynı sorun saptandı yani 'v ' şekli ama nereye gidicem ne yapıcam bilemiyorum. hamilede kalamaıyorum nerdeyse bir sene olacakvarmı istanbulda bilindik iyi bir doktor. yada bu şekilde hamile kalıp sorunsuz doğum yapan.
Merhabalarmerhabalar biricik mericik hala forumdamısın yazıyomusun bilmiyorum ama benim de rahimim t şeklinde sen neler yaptın geçen seneden bu yana süreç nasıl ilerledi merak ettim hamile kaldın mı doğum yaptın mıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?