Uterus Bicornis olan arkadalar

Yoook maaleseff(( off yaaa benımde uterus v Şeklınde.1 yıldır hıÇ hamıle kalamadım..u.bıkornıs yanı..Çınaylı hst de Çektırdem hsg yı ama amelıyat ıÇın Ünv hst ne gıt dıyor dr lar.ege ye baŞladım.ama herŞey sıl baŞtan tahlıller falan.amelıyat olan arkadaŞlar ltf paylaŞınnnn(((

selam bende bicornisliyim...ilk gebeliiğim düşükle sonuçlandı 8 haftalıktı.benim doktorum bi operasyona gerek yok tekrar hamile kalmayı dene dedi.3 ay sonra tekrar hamile kaldım hiç kanamam falan olmadı 39. haftada doğum yaptım.bebek dönmediği için sezaryen oldu. 1 temmuz da bi kızım oldu :)) olmuyo diye bişey yok arkadaşım sen yeterki inan ve moralini yüksek tut. inanırsan oluyo inşallah herşey istediiğin gibi olur.soru sormak istersen burdayım .ben çok şey merak ediyordum çünkü :)))

slm serenity bebeşine allah uzun çmürler versin bende de perde var histereskopide alamadılar polip gözlendi onların bazılarını aldılar ve laparaskopi dediler ne yapmalıyım ben gebe kalmadım 5 yıldır

merhabalar biricik mericik hala forumdamısın yazıyomusun bilmiyorum ama benim de rahimim t şeklinde sen neler yaptın geçen seneden bu yana süreç nasıl ilerledi merak ettim hamile kaldın mı doğum yaptın mıı

Merhaba canım umarım hala buralardasındır.çünkü sana sormak istediğim çok şey var.ben de uterus bikornisim.ilk gebeliğimde öğrendim .sonra kalp atışları durduğu için kaybettim. rahim filmi, histeroskopi falan derken bikornis olduğum tanısı konuldu . doktorlar ameliyat önermediği için tekrar hamile kaldım ama yine aynı oldu ikinci bebeğiminde kalp atışları durdu. şimdi ne yapacağımı şaşırmış durumdayım senin evladın oldu galiba. çok şükür Allah bize de yaşatsın inşallah. sen hangi operasyonları oldun seninki de bikornisdi değilmi septum falan değildi yani. hangi doktora gittin?yardmcı olursan çok sevinirim ...

merhaba canım sen de bikornisli olduğunu söylemişsin.ne güzel .ocuğun olmuş.aslında sen yazalı hayli zaman olmuş ama sana sormak istediğim çok şey var.internette sürekli bikornis,tedavisi arayıp duruyorum.iki bebeğimi kaybettim tekrar aynı olmasından korkuyorum.sen bi operasyon falan geçirdinmi?

Canım umarım yazımı görürsün ve inşallah biran önce cevap verirsin .operasyon falan geçirdin mi diye sormuştum ama geçirmediğini söylemişsin. peki hamilelikte nelere dikkat ettin. bana doktorlar yeniden dene diyorlar ama yine kötü sonuçlanır diye korkuyorum.hamileliğinde hangi ilaçları kullandın nelere dikkat ettin?

uterus bicornis bende iler derecede yanı tarantula gıbı,
su an 10 haftalık hamıleyımm
kanamalrım oluyor
yatıyorum
cok gezemıyorum
hastanede yatıyorum bazende
kısmet ınsallah hersy ıyı olur
Cnm doğum yaptınmı merak ettim

mrb kızlar. herkese geçmiş olsun ve doğum yapan arkadaşlarıda tebrik ederim. bende iki düşük yaptım. ikincisi daha ocak ayında oldu. trombofili olduğum ortaya çıktı . aynı zaman da rahimde bikornis yada perde olduğu söylendi. bunun için histereskopi ve laparoskopi olucam salı günü. çok tedirginim ve korkuyorum. dr lar düşüklerimin şekil bozukluğundan değilde trombofiliden olabileceğini söyledi. bebeklerim 9 haftalıktı. en son düşüğümde de ikizlerim varmış. rahimde perde yada bikornis olanların ikizleri olabiliyomuş.bikorniste ameliyat yapmadıklarını sadece erken doğum riski olabileceğini söylediler.dua edin arkadaşlar hakımızda hayırlısı. bu halimede çok şükür. rabbim bilinmeyecek dertlerden korusun . sabır ve duaya ihtiyacımız var.

arkdşlar merhaba bana doktor uterus bicornus filan demedi ama ben filme baktığımda v ya da y de diyebilirm öyle bi şekil görüyorum.yani görülmmsi mümkün mü bunun hsgde?öyle ters armut şekli yok yani

merhaba kızlar bendede aynı sorun saptandı yani 'v ' şekli ama nereye gidicem ne yapıcam bilemiyorum. hamilede kalamaıyorum nerdeyse bir sene olacak varmı istanbulda bilindik iyi bir doktor. yada bu şekilde hamile kalıp sorunsuz doğum yapan.

Şişli Memorial Altuğ Semiz veya Ataşehir Memorial Cem Demirel'i tavsiye ederim.

Merhabalar
Cok uzun süre olmuş ama acaba t rahim ile bebek sahibi olabildiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…