Uterus Bicornis ( Çift Rahim yada Kalp şeklinde rahim )

Genia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2008
27
0
86
36
Diğer
Arkadaşlar 13 haftalık hamlieyim geçen gitiğimde uterus bi cornis saptandı Rahim çif rahim tek çıkışlı doktora tarife ederken kalp şeklinde dedi açıkça ultrasounda da görünüyor Bebeğim iyi durumda şükür ama doktorum sürekli uzanmamı söyledi bi sorun olmasın diye aranıza bu durumda olupta doğum yapan varmı bide normal mi doğum yaptınız.... Arkadaşlar beni tanımıyorsunuz bilmiyorum ama sizden bir ricam var Benim için ve bebeğim için dua edinn lütfennn çok teşekür ederimm

merhaba arkadaşım,
bende çift rahimliyim dr banada kalp seklınde oldugunu soyledı hsg fılmı cektırdım ve cıft rahımlı olduğum çıktı ve suan 11+6 gunlukhamıleyım ınan hamile oldugama sevinemedim buruk bir sevinç yaşıyorum ve bende çok korkuyorum Rabbim kucagımıza sağ saglım almayı nasip etsin benimde düşük riskim var yada erken doğum riskim var ben şuna inanıyorum ALLAH kimseye kaldıramıyacağı derdi vermez inş hayırlısınla bu sorunu atlatırız progestan hap kullanıyorum gunde 3 kaz alıyorum sabah ogle aksam hergün her akşam dua ediyorum sende dua et bu canı veren RABBİM vardır bir bilgi elbet çok ağlıyorum yeri gelio ama elimden gelen herşeyi yapmaya çalışıyorum inş hayırlısınla biticek bu sıkıntılı günler içini ferah tutmaya çalış...

Cnm ne durumdasın şuan inş iyisindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…