Merhaba arkadaşlar 4 gün oldu hamile olduğumu öğreneli. Şuan 1 aylık hamileyim. Bebeğim sağ rahimde oluşmuş. Doktor çift rahim olanlar erken doğum yada düşük yaptığını söyledi. O yüzden 3. Aydan sonra rahim ağzına dikiş atmamız gerekli dedi. Erken doğumu engelliyormuş. Çift rahim olupta hamile kalanlar varsa neler yaşadınız tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim...
Merhaba arkadaşlar 4 gün oldu hamile olduğumu öğreneli. Şuan 1 aylık hamileyim. Bebeğim sağ rahimde oluşmuş. Doktor çift rahim olanlar erken doğum yada düşük yaptığını söyledi. O yüzden 3. Aydan sonra rahim ağzına dikiş atmamız gerekli dedi. Erken doğumu engelliyormuş. Çift rahim olupta hamile kalanlar varsa neler yaşadınız tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim...
Canım öncelikle hayırlısını olsun...Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin...Benim eltim de çift rahimli...iki tane de sapa sağlam çocuğu var...biri kız biri oğlan...hatta ikincisinde tüplerinden biri de birbirine yapışmış öyle biliyorum buna rağmen doktor hamile kalmanız zor demesine rağmen ikincisi süpriz oldu...
Yani içini ferah tut..rahim ağızına dikiş atıldı mı onu bilmiyorum ama....