Utanmaz Anne, Yeni Doğan Bebeği Can Çekişirken Sevgilisiyle Cinsel İlişkiye Girdi

SheZofren

.....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2011
6.112
6.885
genc-kadin-yeni-dogan-bebegini-yalniz-birakip-7972142_x_1165_300.jpg

İngiltere'de kalpsiz bir anne, yeni doğan bebeğini yalnız bırakıp bir hafta önce tanıştığı sevgilisiyle cinsel ilişkiye girdi. Uyandığında bebeği ölmüştü.

Kalpsiz bir anne, üç aylık bebeği Shanelle'i evde yalnız başına bıraktı; Shanelle doğduğundan beri reflüden muzdaripti ve kusuyordu. Akabinde bir hafta önce bir otobüs durağında tanıştığı Nijeryalı sevgilisi Omoleye Babatumde Peter'la buluştu. Sevgilisiyle içki içip saatlerce cinsel ilişkiye girdi.

UYANDIĞINDA BEBEK ÖLMÜŞTÜ

Sabah saat 7'de uyandığında üzerinde sadece bir eşofman olan bebek cansız bir şekilde yatakta yatıyordu.

Yardımcı hekimlik hizmeti veren kişiler derhal Adkins'in Meir'deki evine geldi. Bebeğin tepki vermediğini fark eden sağlık görevlileri bebeğe kalp mesajı yaptı. Shanelle bebek, hemen Royal Stoke Üniversitesi'nin Hastanesi'ne kaldırıldı ama bir saat sonra öldüğü açıklandı.

"HİÇBİR DUYGU BELİRTİSİ GÖSTERMEDİ"

Yapılan tahkikatta dört ayrı adamdan altı çocuğu olan Adkins'in sağlık görevlileri Shanelle'in hayatını kurtarmaya çalışırken "hiçbir duygu belirtisi göstermediği" söylendi.

genc-kadin-yeni-dogan-bebegini-yalniz-birakip-7972142_9858_m.jpg

18 AY HAPİS CEZASI ALDI

Stoke-on-Trent Ceza Mahkemesi'ne çıkarılan genç kadın, 18 ay hapis cezasına çarptırıldı ama cezası iki yıl ertelendi.

Kaynak: Dailystar.co.uk, Sabi Phagura.

http://www.haberler.com/genc-kadin-yeni-dogan-bebegini-yalniz-birakip-7972142-haberi/

Sanki can cekistigini gore gore iliskiye girmis.
Ayni sey uyurken veya dus alirken de olabilirdi.
Evet kadin ihmalkar davranmis, 4 adamdan 6 cocuk yapmis, evine surekli sosyal hizmetlerden gidiyorlarmis. Buradan belli zaten nasil bi anne oldugu.

Lakin ayni sey basina gelen sucsuz anneler de var. bu tarz gazetecilikten nefret ediyorum. Hadi bir kadin kocasiyla sevisirken cocuk boguldu oldu, boyle bi manset atacaklar miydi?

18 ay mı bu cani ömür boyu hapsi hak ediyor

birde yeni çocukların kanına girmemesi için kısırlaştırımalı pislik

yoksa cezası bittikten sonra onunla bununla yatar kalkar daha bir sürü çocuk peydahlar

Evet kadin ihmalkar davranmis, 4 adamdan 6 cocuk yapmis, evine surekli sosyal hizmetlerden gidiyorlarmis. Buradan belli zaten nasil bi anne oldugu.

Lakin ayni sey basina gelen sucsuz anneler de var. bu tarz gazetecilikten nefret ediyorum. Hadi bir kadin kocasiyla sevisirken cocuk boguldu oldu, boyle bi manset atacaklar miydi?
Ama bebegi evde birakmis kadin yani bir nevi bunu goze almis yani bile bile lades demis

Yahu 3 aylık bebeği evde bırakıp gitmiş okumadınız mı?

Ama bebegi evde birakmis kadin yani bir nevi bunu goze almis yani bile bile lades demis

Yahu 3 aylık bebeği evde bırakıp gitmiş okumadınız mı?
Evde biraktigi yok haberi orjinalden okudum.
Adam eve gelmis altkattaymis bebek, dubleks evde.
Yaninda da ogrenme guclugu olan ablasi varmis.
Ya ben zaten kadin sucsuz demiyorum.
Haber dikkat cekmek icin bebegi ölürken saatlerce seks yapti diye yapildigindan uyuz oluyorum.

Zaten bebegi birakip gitse cezasi ertelenmezdi.
Cocuklari alirlar elinden zaten.

Kadının sorunlu olduğu her halinden belli zaten. Yaşayan çocukları sanki ne hayır bulur ki böyle anneden.

Ne oluyormuşşş?
Demek ki saçma cezalar bir tek bizim ülkemizde olmuyormuş.
Yoksa takım elbiseden iyi hal indirimi mi aldı:p

Allah belanı versin emi.. Millet çocuğum olsun diye yapöadığı kalmıyor. kadın demeye iğrendiğim yaratığın yaptığına bak. sürüm sürüm sürünesin inşallah..

Başlık çok acayip.. Böyle habercilik olmaz ki ?
Özel hayatındaki hataları da yazarak linç edilme başlatılsın butonuna basmış gibi haber yapmışlar.
Herkes anne olamıyor bunu biliyoruz.. O yavrucakta melek olup kurtulmuş oyle bir hayattan ancak başlıktaki vurgu rahatsız edici.

bununla ilgili bır fılm vardı,adını hatırlayamadım,kadın kocası ile ilişkide,erkek üste,arkası dönuk,çocukda cama çıkyor,kadın görüyor,ama sexe devam edıyor,çocuk camdan atılıyor,bunu işlemişler,kadın sex bağımlısı imiş,tedavı gördü filan,en son genıtalını kestı,acıya dayanamadı,çocuk hep ruyasına fılan gırdı,ödül aldı fılm,bunlar var hayatta

Hiç bir duygu belirtisi göstermemesi insanın kanını donduran. Annelik güdülerin yoksa doğurmayacaksın . Bu yüzden hep saygı duymuşumdur " kendimi anne olmaya hazır hissetmiyorum" deyip çocuk yapmayanlara.

X