- 21 Mart 2016
- 12
- 7
- 16
- 29
- Konu Sahibi Maviss bebiss
-
Kendime gelemedim bir saat kadar tam hatırlayamıyorum. Özür dileyip duruyordu sürekli indim arabadan yürümeye başladım çok sinirliydim çok kızgındım beni ona sürekli kızıyordum kendimi çok kötü hissettiğim için pek konuşmadım ama çok kötüydüm oda kötüydü. Bitiremem çünkü buralarda öyle şeyler kabul edilmez hem ben seviyorum onu. Bişey yapmadım ama pismanlikta duymuyorum boyle bişeyi benim iznim olmadan yaptığı için kırgınımBunu zorla yaptığı icin tepkiniz nasil oldu?
Acikcasi bunu yaşayıp yasamamak iki insanin arasında karar vermesi, iki kisinin arasikda kalmasi gereken bir olaydır.
Siz kendiniz asla asla suclu hissetmeyin.bu iliskiyi bitirmek istiyor musunuz, devam edecek misiniz?
Devam edecekseniz oturup adam akilli konusun.
Güvenimi yıktın, sevgimi yiprattin vs.. hepsini tekrar inşa edebilecek misin gibilerinden..
Kendimi aileme karşı suçlu hissediyorumKendime gelemedim bir saat kadar tam hatırlayamıyorum. Özür dileyip duruyordu sürekli indim arabadan yürümeye başladım çok sinirliydim çok kızgındım beni ona sürekli kızıyordum kendimi çok kötü hissettiğim için pek konuşmadım ama çok kötüydüm oda kötüydü. Bitiremem çünkü buralarda öyle şeyler kabul edilmez hem ben seviyorum onu. Bişey yapmadım ama pismanlikta duymuyorum boyle bişeyi benim iznim olmadan yaptığı için kırgınım
Kendimi aileme karşı suçlu hissediyorum
Önce konu sahibi bi karar versin, zorla mı değil mi?
Ben sanki o an istedin, sonra da neden böyle bişey oldu diye pişman oldun diye düşünüyorum. Yoksa hala seviyorum diyemezdin.
3 yıl baya uzun ve o kişi sana sadık kalır kalmaz köprünün üstünden baya şeyler geçer ,Allah korusun tehtit ederek hiç istemiyeceğin noktalara getirebilir işi fazla film izliyor olabilirim yada 3. sayfa haberleri ne bileyim bence evlen okumana devam etLutfen ben bunu en yakın arkadaşlarıma dahi anlatamıyorum. Benim ayrılık gibi bi toleransım yok. Bundan sonrasını nasıl atlatabilirim. Okulum var okul okuyorum bitene kadar evlenemem daha 3 yıl var bitmesine. Lutfen bana yardımcı olun atlatmanın bi yolu olmalı. Nasıl atlatabilirim.
Lutfen ben bunu en yakın arkadaşlarıma dahi anlatamıyorum. Benim ayrılık gibi bi toleransım yok. Bundan sonrasını nasıl atlatabilirim. Okulum var okul okuyorum bitene kadar evlenemem daha 3 yıl var bitmesine. Lutfen bana yardımcı olun atlatmanın bi yolu olmalı. Nasıl atlatabilirim.
Hatayi burda yaparsin.arkdsm tam 4 yil ayrilamam diyr hayatini zehir etti sonra ne mi oldu cocuk birakti kiz hayatina bakti..dunyanin sonu degil kendini aciz gostrrme hele ona muhtacmiss seklinde asla davranma bunu sana karsi kullanir.ilk sevglmle kaldgm geceyi hatrladim biriyle olmadinmi demisti korkunca.korkma demis sarilms uyumustuk .. 2 yildirda dokunamaz uzulursun bilirim der.gercek sevgi boyle olmali..Lutfen ben bunu en yakın arkadaşlarıma dahi anlatamıyorum. Benim ayrılık gibi bi toleransım yok. Bundan sonrasını nasıl atlatabilirim. Okulum var okul okuyorum bitene kadar evlenemem daha 3 yıl var bitmesine. Lutfen bana yardımcı olun atlatmanın bi yolu olmalı. Nasıl atlatabilirim.
Arkadaşlar merhaba inanın bunları hıçkıra hıçkıra yazıyorum. Fakat anlatacak kimsem yok ve birine anlatmazsam kafayı yiycem. Uzun bir süre önce evleneceğim haberini vermiştim burdan. Şimdi ise hayatım kararmış bir vaziyetteyim. Sevgilim askerdeydi benim izne geldi bir ay önce biz istisnasız her gün görüştük güzel vakitler geçirdik. Her sevgili arasında olur ya opüşürler koklaşırlar. Bizde öyleydik başta opüşürdük elini karnıma göğsüme koyardı falan. Taki o lanet geceye kadar. Issiz bi yere gittik arka koltukta oturuyodu gittim başımı dizine koydum yakınlaştık biraz üstüme abandı hareket edemedim çırpındım çok çırpındım ama nafile onun istediği oldu birlikte olduk bakire biriydim bunlar olana kadar. Ben onu çok seviyorum onun sevgisinden de hiç şüphem olmadı. Çok canım yanıyo arkadaşlar nefes alamıyorum hala konuşuyoruz tabi eski şekilde değil ailem ogrenirse ölürüm yaşayamam. Onları geçtim ben çok utanıyorum. Ne olur bana yardım edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?