• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Utanıyorumm... Yardım edinn

Maviss bebiss

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2016
12
7
16
29
Arkadaşlar merhaba inanın bunları hıçkıra hıçkıra yazıyorum. Fakat anlatacak kimsem yok ve birine anlatmazsam kafayı yiycem. Uzun bir süre önce evleneceğim haberini vermiştim burdan. Şimdi ise hayatım kararmış bir vaziyetteyim. Sevgilim askerdeydi benim izne geldi bir ay önce biz istisnasız her gün görüştük güzel vakitler geçirdik. Her sevgili arasında olur ya opüşürler koklaşırlar. Bizde öyleydik başta opüşürdük elini karnıma göğsüme koyardı falan. Taki o lanet geceye kadar. Issiz bi yere gittik arka koltukta oturuyodu gittim başımı dizine koydum yakınlaştık biraz üstüme abandı hareket edemedim çırpındım çok çırpındım ama nafile onun istediği oldu birlikte olduk bakire biriydim bunlar olana kadar. Ben onu çok seviyorum onun sevgisinden de hiç şüphem olmadı. Çok canım yanıyo arkadaşlar nefes alamıyorum hala konuşuyoruz tabi eski şekilde değil ailem ogrenirse ölürüm yaşayamam. Onları geçtim ben çok utanıyorum. Ne olur bana yardım edin lütfen

Bunu zorla yaptığı icin tepkiniz nasil oldu?
Acikcasi bunu yaşayıp yasamamak iki insanin arasında karar vermesi, iki kisinin arasikda kalmasi gereken bir olaydır.
Siz kendiniz asla asla suclu hissetmeyin.bu iliskiyi bitirmek istiyor musunuz, devam edecek misiniz?
Devam edecekseniz oturup adam akilli konusun.
Güvenimi yıktın, sevgimi yiprattin vs.. hepsini tekrar inşa edebilecek misin gibilerinden..

Bunu zorla yaptığı icin tepkiniz nasil oldu?
Acikcasi bunu yaşayıp yasamamak iki insanin arasında karar vermesi, iki kisinin arasikda kalmasi gereken bir olaydır.
Siz kendiniz asla asla suclu hissetmeyin.bu iliskiyi bitirmek istiyor musunuz, devam edecek misiniz?
Devam edecekseniz oturup adam akilli konusun.
Güvenimi yıktın, sevgimi yiprattin vs.. hepsini tekrar inşa edebilecek misin gibilerinden..
Kendime gelemedim bir saat kadar tam hatırlayamıyorum. Özür dileyip duruyordu sürekli indim arabadan yürümeye başladım çok sinirliydim çok kızgındım beni ona sürekli kızıyordum kendimi çok kötü hissettiğim için pek konuşmadım ama çok kötüydüm oda kötüydü. Bitiremem çünkü buralarda öyle şeyler kabul edilmez hem ben seviyorum onu. Bişey yapmadım ama pismanlikta duymuyorum boyle bişeyi benim iznim olmadan yaptığı için kırgınım

Kendime gelemedim bir saat kadar tam hatırlayamıyorum. Özür dileyip duruyordu sürekli indim arabadan yürümeye başladım çok sinirliydim çok kızgındım beni ona sürekli kızıyordum kendimi çok kötü hissettiğim için pek konuşmadım ama çok kötüydüm oda kötüydü. Bitiremem çünkü buralarda öyle şeyler kabul edilmez hem ben seviyorum onu. Bişey yapmadım ama pismanlikta duymuyorum boyle bişeyi benim iznim olmadan yaptığı için kırgınım
Kendimi aileme karşı suçlu hissediyorum

keşke olmasaymış ama olmuş artık bir an önce evlenmeye bakın ki suçluluktan kurtulun ,daha sonra bakarsınız evliykende hayal kırıklığı yaşarsanız rahat rahat tekmeyi atarsınız

Kendimi aileme karşı suçlu hissediyorum

Sadece aileye karsi sucluluk hissi mi hissetiginiz (o an ki ruh haliyle iliskiye girio sonrasinda pismanlik mi) yoksa size tecavüz ettigini ve bu yüzden sevginizin bittigjni mi düşünüyor musunuz? Bunu iyi ayırt edin.
Birileri diyecem o raddeye gelene kadar sorun yok iliskiye girince mi sorun olacak diye..
Öyle değil iki tarafta ancak birbirinin müsade ettigi kadar davranmali.

Önce konu sahibi bi karar versin, zorla mı değil mi?
Ben sanki o an istedin, sonra da neden böyle bişey oldu diye pişman oldun diye düşünüyorum. Yoksa hala seviyorum diyemezdin.

Önce konu sahibi bi karar versin, zorla mı değil mi?
Ben sanki o an istedin, sonra da neden böyle bişey oldu diye pişman oldun diye düşünüyorum. Yoksa hala seviyorum diyemezdin.

Kesinlikle bende sizin dediginiz gibi olduğunu düşünüyorum.

Lutfen ben bunu en yakın arkadaşlarıma dahi anlatamıyorum. Benim ayrılık gibi bi toleransım yok. Bundan sonrasını nasıl atlatabilirim. Okulum var okul okuyorum bitene kadar evlenemem daha 3 yıl var bitmesine. Lutfen bana yardımcı olun atlatmanın bi yolu olmalı. Nasıl atlatabilirim.

Lutfen ben bunu en yakın arkadaşlarıma dahi anlatamıyorum. Benim ayrılık gibi bi toleransım yok. Bundan sonrasını nasıl atlatabilirim. Okulum var okul okuyorum bitene kadar evlenemem daha 3 yıl var bitmesine. Lutfen bana yardımcı olun atlatmanın bi yolu olmalı. Nasıl atlatabilirim.
3 yıl baya uzun ve o kişi sana sadık kalır kalmaz köprünün üstünden baya şeyler geçer ,Allah korusun tehtit ederek hiç istemiyeceğin noktalara getirebilir işi fazla film izliyor olabilirim yada 3. sayfa haberleri ne bileyim bence evlen okumana devam et

Atlatmak istediğin şey tecavüz mü, yoksa onunla birlikte olmanın verdiği utanç ve korku mu?
3 yıl uzun bi süre, adamı durduramazsın 3 sene boyunca, en azından önleminizi alın. Sonra hamile kaldım aileme diyemem diye konu açmak zorunda kalma.

Asla kendine bunu yapma seni seven adam seni o ortamda istemediğin birşeyle karşı karşıya getirmez üzgünüm ama seviyorsun diye bu hiç göz ardı edilecek bir durum değil evlensen dahi bu gerçek hiç değişmeyecek.

Bende benzer şeyleri düşünüyorum. O an sende istedin ve yaptın. Muhtemelen beklediğin gibi geçmedi pişman oldun. Gençlik hatası. Bunu yaptığın için hata demiyorum. Pişman olarak yanlış zamanda yaptığın için hata diyorum. Bakireliğe önem veren biri değilim. 3 Sene çok uzun bir süre. Evleneceğinize ihtimal vermiyorum açıkçası. Bence artık sızlanmayı bırakıp en temiz şekilde bu çocuktan nasıl kurtulursun onu düşün. Yarın öbür gün bu durumu sana karşı koz olarak kullanıcaktır. Neden böyle düşünüyorum biliyor musun? Gerçekten seven değer veren bir adam daha ilk denemede sevgilisini arka koltuğa atıp bencilce davranmaz.

Hatayi burda yaparsin.arkdsm tam 4 yil ayrilamam diyr hayatini zehir etti sonra ne mi oldu cocuk birakti kiz hayatina bakti..dunyanin sonu degil kendini aciz gostrrme hele ona muhtacmiss seklinde asla davranma bunu sana karsi kullanir.ilk sevglmle kaldgm geceyi hatrladim biriyle olmadinmi demisti korkunca.korkma demis sarilms uyumustuk .. 2 yildirda dokunamaz uzulursun bilirim der.gercek sevgi boyle olmali..

Arkadaşlar merhaba inanın bunları hıçkıra hıçkıra yazıyorum. Fakat anlatacak kimsem yok ve birine anlatmazsam kafayı yiycem. Uzun bir süre önce evleneceğim haberini vermiştim burdan. Şimdi ise hayatım kararmış bir vaziyetteyim. Sevgilim askerdeydi benim izne geldi bir ay önce biz istisnasız her gün görüştük güzel vakitler geçirdik. Her sevgili arasında olur ya opüşürler koklaşırlar. Bizde öyleydik başta opüşürdük elini karnıma göğsüme koyardı falan. Taki o lanet geceye kadar. Issiz bi yere gittik arka koltukta oturuyodu gittim başımı dizine koydum yakınlaştık biraz üstüme abandı hareket edemedim çırpındım çok çırpındım ama nafile onun istediği oldu birlikte olduk bakire biriydim bunlar olana kadar. Ben onu çok seviyorum onun sevgisinden de hiç şüphem olmadı. Çok canım yanıyo arkadaşlar nefes alamıyorum hala konuşuyoruz tabi eski şekilde değil ailem ogrenirse ölürüm yaşayamam. Onları geçtim ben çok utanıyorum. Ne olur bana yardım edin lütfen

Bence zinadan dolayi tövbe edip yoluna bakmalisin yada evlenebilirsin ama bu durumunu kimseye açma

3 sene uzun bir süre ya evlen yada teeket bu konuda bu durumun ne olduğunu başkasının değil senin hislerin belirler.başkasına neden okulununum bitmesine 3 sene kala evlendiğini açıklamak zorunda değilsin.3 sene seni okutsun.öyle özür dileyip kenara cekilmekle olmuyor.pardon deyip adam öldürür gibi.

Back