A aso16 Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2013 9 0 6 Bursa 14 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi aso16 #1 İyi akşamlar bişey danışmak istiyorum cinsel bölge için ağdaya gittiğimizde ağda yapan kişi bakire olup olmadığımızı anlayabilir mi?
İyi akşamlar bişey danışmak istiyorum cinsel bölge için ağdaya gittiğimizde ağda yapan kişi bakire olup olmadığımızı anlayabilir mi?
belki1gun Guru Kayıtlı Üye 3 Mart 2009 263 48 323 İzmir 14 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi aso16 #2 aso16 .!.: İyi akşamlar bişey danışmak istiyorum cinsel bölge için ağdaya gittiğimizde ağda yapan kişi bakire olup olmadığımızı anlayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayir. Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aso16 .!.: İyi akşamlar bişey danışmak istiyorum cinsel bölge için ağdaya gittiğimizde ağda yapan kişi bakire olup olmadığımızı anlayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayir. Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kkimsee Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 5 Ocak 2012 1.097 135 88 Diğer 14 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi aso16 #3 aso16 .!.: İyi akşamlar bişey danışmak istiyorum cinsel bölge için ağdaya gittiğimizde ağda yapan kişi bakire olup olmadığımızı anlayabilir mi? Genişletmek için tıkla... zannetmıyorum cunku bekaret kontrolu catala yatırılarak ve ıcıne bakılarak yapılır.agda yüzeysel birseydir anlamasının mumkun olacagını düsünmüyorum...yanı agda yaptırdıgım ıcın bunu söyluyorum.karsına gecmıyor kadınj yan tarafında duruyor...gormesı mumkun degıul
aso16 .!.: İyi akşamlar bişey danışmak istiyorum cinsel bölge için ağdaya gittiğimizde ağda yapan kişi bakire olup olmadığımızı anlayabilir mi? Genişletmek için tıkla... zannetmıyorum cunku bekaret kontrolu catala yatırılarak ve ıcıne bakılarak yapılır.agda yüzeysel birseydir anlamasının mumkun olacagını düsünmüyorum...yanı agda yaptırdıgım ıcın bunu söyluyorum.karsına gecmıyor kadınj yan tarafında duruyor...gormesı mumkun degıul
A aso16 Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2013 9 0 6 Bursa 14 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi aso16 #4 Çok sağolun kızlar iyki varsınız
belki1gun Guru Kayıtlı Üye 3 Mart 2009 263 48 323 İzmir 14 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi aso16 #5 Canim zar iceride bir pihti. Kan pihtisi :) Anlamasi imkansiz :) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim zar iceride bir pihti. Kan pihtisi :) Anlamasi imkansiz :) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
X xDerinMavix Nirvana Pro Üye 5 Mayıs 2013 33.830 41.256 798 14 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi aso16 #6 Yok artık... Son düzenleme: 14 Nisan 2014
papatya0652 Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Nisan 2014 4 0 1 Ankara 14 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi aso16 #7 aso16 .!.: İyi akşamlar bişey danışmak istiyorum cinsel bölge için ağdaya gittiğimizde ağda yapan kişi bakire olup olmadığımızı anlayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yok daha neler nerden anlasın kilitli kutu be güzelim içini açmadan.
aso16 .!.: İyi akşamlar bişey danışmak istiyorum cinsel bölge için ağdaya gittiğimizde ağda yapan kişi bakire olup olmadığımızı anlayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yok daha neler nerden anlasın kilitli kutu be güzelim içini açmadan.
S sevdicey Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Nisan 2014 33 1 1 Aydın 15 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi aso16 #8 ...............................