Utanıyorum

buseke

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2021
15
1
23
Herkese merhaba belki bir çoğunuz beni yargılamak işter yinede görüşlerimizi merak ediyorum. Mastürbasyon yaptıktan sonra çok utanıyorum ve kendimi suçlu hissediyorum. Kendimi dinden çıkmış Allah bir daha beni sevmeyecekmis gibi hissediyorum. Sizce Mastürbasyon normal mi ?

Niye öyle kötü hislere kapiliyorsun ki millet neler neler yapıyor normal karşılıyor sen mastürbasyon yapıyorsun bu dan normali yokki

Bırak seni Allah o zaman bütün erkekleri sevmezdi bacım
Ayrıca normalin de normali merak etme
Safsata düşüncelere kapılma bu kadar sal gitsin

Bedenın ıhtıyacı bu. Dinle hıc bı alakası yok. Muhtemelen bılıncaltında kalan seyler. Cinsellık guzel bı sey, masturbasyon da sağlıklısın demek oluyor. Ruhun ıcın bedenın ıcın yaptıgın her guzel sey senın ıcın bı ödüldür kendınden hıc bıseyı esırgeme cınsellığı de

Yetistirilme tarzımız böyle olduğu için utanma duygusunu hissediyorsun.

Dini açıdan mi,soruyorsun anlamadim kız gerekli bence ama dinen bilmiyorum

Suçluluk psikolojisinin oluşması mahalle baskısı ve bekaret kaybının korkusudur. Yapıp yapmaman senin kararın ama dinden çıkmanın okadar kolay olacağını sanmıyorum.

Bunda utanılacak bir şey yok. Mastürbasyon da bir ihtiyaç. Cinsel ilişki yaşamayan, evlenmeyen bizim gibi bekar kızlar için en iyisi mastürbasyon. Kendini suçlu hissetme. Mastürbasyonu kadın erkek fark etmeksizin milyonlarca kişi yapıyor. Yemek, uyku , giyim ihtiyacı gibi cinsel olarak tatmin olmak da bir ihtiyaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…