- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 36
Bu tarz spreyler işe yarıyor mu gerçekten. Toz - moz görmeye hiç dayanamam. Ben de hergün 1-2 defa toz alırım.
Marka biliyorsan yazar mısın?
Şimdi bu önerime gülmek serbest lakin etkisini fazlasıyla görüyorum. :)
Bir iki ay önceye kadar sizin gibiydim. Ne kadar erken kalkarsam kalkayım bir uyuşukluk, üşengeçlik, erteleme hali vardı üzerimde. Bence asıl sıkıntı da bu. Ben uyuştukça işler birikiyor, işler biriktikçe ben daha çok uyuşuyordum.
Peki nasıl çözdüm?
Spor, vallahi de spor billahi de spor.
33 yaşıma kadar spordan fellik fellik kaçan ben sabah kalkınca spor yapıyorum. Duşumu da alınca gelsin gün bildiği gibi. :)
O miskinliği, mıymıntılığı sildi süpürdü spor yapmak, tabii ben de evi. :))
Aslında bana çok söylemişlerdi bunu fakat insan denemeden bilemiyor işte.İnsan spor yapınca uyuşuklugu gidiyor çok dogru söylüyorsunuz. daha bir disipline oluyor kuralcılık artıyor kesin. Ne demişler - ben işten korkacagıma, iş benden korksun.
benim 2 oğlum var biri 7 diğeri 2 yaşında gündüz iş ypamam kahvaltı akşam yemeği çocuklarla ilgilenmek derken akşam oluyo ben çocuklar uyuduktan sonra evin her yerini misafir gelecek gibi toplarım çamaşır makinesinine çamaşırları atarım deterjanını koyup programını ayarlarım bulaşıkları makineye yerleştiriim banyo ve wc ye domestosu döküp uyurum sabah kalktığımda makinelerin düğmesine basarım sonra banyo tuvalete su tutarım evi siler süpürürüm toz alırım bu kadarİşleri böle böle yapmak en mantıklısı sanırım. Temizlikçi alamam ama çöpleri ve kirlileri toplayarak başlayayım bari. Hiç bu kadar dağıtmamıştım resmen sinir krizleri geçiriyorum evi görünce.
Sürekli derli toplu tutmak için önerileriniz neler? hani temizledikten sonra yani..