Bu başlığı açtığım için çok utanıyorum kızlar ama bana yardım etmeniz lazım. Evet evim resmen çöp eve döndü! Çok depresifim, hiç birşey yapmak istemiyorum.
Uykudan başka hiç bir şeye, yemek yemeye bile, vakit ayıramadığım bir dönemdeyim. Bu ayın sonuna kadar bitirmem gereken çok önemli bir iş var. Sürekli bir koşturmaca içindeyim. Ramazan Bayramından hemen sonra erkek kardeşimi evlendirdik ve ben yaklaşık 3 haftadır evimde hiç temizlik yapmadım. Evin her yeri toz içinde.
Nolur ayıplamayın ama evimin halini anlatayım biraz. Kuşlarım olduğu için bir kere kafesin olduğu odanın neredeyse her yerinde tüyler ve toz var şu an. Evi bile günlerdir havalandırmadım. Evin her yerinde üzerimden çıkarıp attığım ve yıkanmayı bekleyen kıyafetler var. 2 hafta önce seyahatten döndüm ve valiz hala kapının önünde öyle duruyor. Mutfağımda artık küflenmiş tencereler, kurumuş yemek artıkları, leş gibi bir ocak. Pislikten balkona çıkamıyorum. Banyoda dişlerimi fırçalarken bile midem bulanıyor. Her yer pis ve dağınık. Eve girmek bile istemiyorum
Durum içinden çıkılmaz bir hal aldı. Şu an sadece yattığım odayı toplamaya bile kalksam saatler alacak biliyorum. Kızlar yardım edin ya ben bu işi nasıl toparlayacağım
Çöp kokan değil mis kokan bir ev istiyorum ben
İş yerinden izin alıp bir iki gün temizlik yapmayı düşündüm ama o yol şu an kesinlikle kapalı
Çöplerin içinde kaybolmadan bana yardım edin