- 1 Ocak 2019
- 413
- 118
- 53
- Konu Sahibi Happyyear34
Kızlar aşamadigim bir konu hakkinda içimi buraya dökmeye karar verdim. Kucuklugumden beri icine kapanik bir cocuktum. Bazi konularda veya biriyle tanıştıktan belirli bir dönem sonra o kisiye karsi disa dönük oluyorum yani zaman gecmesi gerekiyor. Herkese karsi disa dönük biri olamiyorum. Ayrıca çok utangacim. Biriyle tanisacagim ve konusacagim zaman ellerim terliyor. Bazen konusurken salak gibi yuzune bakiyorum insanin ne diyecegimi bilemiyorum. Normalde konusmayi seven ve duzgun cumle kurmaya çalışan buna dikkat eden biriyim ama utangaçligim yüzünden insanlarin karsisinda kendimi slk gibi hissediyorum. Acaba diyorum ben de zeka geriligi mi var. Çünkü bu kadar donup kalmak ya da konustuktan sonra ben ne dedim ben şimdi ya deyip sorgulamak
Beni çok korkutuyor. Sizce ne yapmaliyim? Nasil yenebilirim bu durumu? Psikologa gitmeye çalıştım ama maddi durumum mukemmel değil. Devletteki psikologların randevulari da hep dolu oluyor ,alamiyorum. Napicam bilmiyorum
Beni çok korkutuyor. Sizce ne yapmaliyim? Nasil yenebilirim bu durumu? Psikologa gitmeye çalıştım ama maddi durumum mukemmel değil. Devletteki psikologların randevulari da hep dolu oluyor ,alamiyorum. Napicam bilmiyorum