8 ayardan baslar dikkat et fiyatı düsükse 8 ayar olur 14 ayar olur 22 ayar zaten 2000den asagı olmazSelamlarr :) Annemin doğumgünü geliyor altın bir bileklik alayım dedim. Yalnız aklıma bir soru takıldı. Fiyatı düşündüğümden uygun geldi de. Bu kuyumculardaki bileklikler tamamen altın oluyor değil mi altın suyuna bandırılmış bir tarafı var mıdır? İlk defa alacağım cahil cahil sorular sormayayım dedim siz yabancı değilsiniz :)
Hatta gümüşten ucuzları var :)Altın ayarı düşüktür. 8 ayar bir altın bilekligi gümüş fiyatına alabilirsiniz.
14ayardır ve hafiftir oyuzden uygun olurSelamlarr :) Annemin doğumgünü geliyor altın bir bileklik alayım dedim. Yalnız aklıma bir soru takıldı. Fiyatı düşündüğümden uygun geldi de. Bu kuyumculardaki bileklikler tamamen altın oluyor değil mi altın suyuna bandırılmış bir tarafı var mıdır? İlk defa alacağım cahil cahil sorular sormayayım dedim siz yabancı değilsiniz :)
000 8 ayar dır kesinçok sağ olun kızlar fiyatı da söyleyeyim de. 260 tl. ayar mayar hiç bişi anlamıyorum bu kaç ayardır tahmininizce :)
ayrıca 8 ayarda bisey alma yazık bozarken 50 lirata bile almazlar biraz daha topla 500 e daha ii bisey alırsın bari 14 ayar olur yada yüzük al ama üstünd ecok tas olmasın oda zararçok sağ olun kızlar fiyatı da söyleyeyim de. 260 tl. ayar mayar hiç bişi anlamıyorum bu kaç ayardır tahmininizce :)
ayrıca 8 ayarda bisey alma yazık bozarken 50 lirata bile almazlar biraz daha topla 500 e daha ii bisey alırsın bari 14 ayar olur yada yüzük al ama üstünd ecok tas olmasın oda zarar
Selamlarr :) Annemin doğumgünü geliyor altın bir bileklik alayım dedim. Yalnız aklıma bir soru takıldı. Fiyatı düşündüğümden uygun geldi de. Bu kuyumculardaki bileklikler tamamen altın oluyor değil mi altın suyuna bandırılmış bir tarafı var mıdır? İlk defa alacağım cahil cahil sorular sormayayım dedim siz yabancı değilsiniz :)
Merhaba.. Altın bileklik alırken de, 8 ayar olmamasına dikkat edin.. Çünkü 8 ayar altın takılarda kararma oluyor.. 14 ayar iyidir.. En azından kararma olmaz. Bunu da göz önünde bulundurun istedim.. Tabi karar sizin..hadi ya işte anlamadığım için.. iyi ki de sordum çok sağ olun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?