• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

‘Utanç duyuyordum’: Fethulah olan adını Mert diye değiştirdi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
Kütahya’da Fetullah Tetik isimli bir yurttaş, Gülen Cemaati lideri Fethullah Gülen’le aynı ismi taşımaktan ‘utanç duyduğunu’ belirterek, adını Mert diye değiştirdi.

Ekran Alıntısı.PNG

Fotoğraf: DHA

Darbe girişiminde bulunduğunu belirttiği Gülen ile aynı ismi taşımak istemediğini söyleyen Tetik, Kütahya’da ‘demokrasi nöbetleri’ne katıldığını kaydederek, “Ailemin de onayı ile geçtiğimiz yıl aralık ayında adımı değiştirmek için mahkemeye başvurdum. Bu hafta da mahkeme yapıldı ve yeni adıma kavuştum. Çok mutluyum” dedi.
http://www.diken.com.tr/utanc-duyuyordum-fethulah-olan-adini-mert-diye-degistirdi/

Adini begenmiyormus zaten, bahene olmus:)))):KK70::KK70:

adı da fethullah değilmiş zaten gülenin, fetullahmış, nüfus müdürü kurbanı herhal, feth... olmamasının bayağı ezikliğini yaşamış:KK53::KK53: bi de sonradan M. ekletmiş adının önüne gayriresmi olarak onunda açılımını bilen yok:KK53:

Bir zamanlar ceaatte olan insanların çoğunun çocuğunun isim babası fettullah gülendi onlar için çözüm nedir
Hatta şöyle bir olayda yaşamışlığım vardır çocuğun ismi mücteba ilginç nasıl buldunuz anlamı
Hoca efendi gönderdi anlamı neydi şimdi hatırlamıyorun demişti babası
Şimdi bu aille erdoğan uğruna tanklarla yüzleşmiş bir aile:))))
Ne kafalar ne hayatlar

Bir zamanlar ceaatte olan insanların çoğunun çocuğunun isim babası fettullah gülendi onlar için çözüm nedir
Hatta şöyle bir olayda yaşamışlığım vardır çocuğun ismi mücteba ilginç nasıl buldunuz anlamı
Hoca efendi gönderdi anlamı neydi şimdi hatırlamıyorun demişti babası
Şimdi bu aille erdoğan uğruna tanklarla yüzleşmiş bir aile:))))
Ne kafalar ne hayatlar
seçilmiş insan demekmiş, insan bu çocuğun adının anlamı ne acep diye google dan bakar yahu:KK48: ama belki o zaman google yoktu:KK53:
ben çok gençken millet bu adama tapıyordu, her ne kadar bunlar terörist diyen çok olduysa da böyle diyenler dinsizlikle imansızlıkla suçlanmıştı, işte sonuç..

Back