utanarak yazıyorum:(

Beren

<3
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
11.067
197
413
Ankara
kızlar utana sıkıla yazıyorum ama başka sorucam kimsem yok vajinamın iç kısmında sivilce çıkmış ilk kez çıkıyor ve çok acıyor neden çıktı niye böyle oldu bu arada bekar bir kızım doktora gitmelimiyim bunun gibi durum yaşayan varmı

utancak bise yok canım gecmis olsun

bende bekarım neler neler cıkıyo görsen :))

kendiliginden geciyo baska tarafta yine cıkıyo

ben onlarla yasamayı ögrendim :))

bence o sivilce değil siildir.doktora gitmende fayda var çünkü çoğalabilir.
ufak bir operasyonla yok ediyorlar .

utancak bise yok canım gecmis olsun

bende bekarım neler neler cıkıyo görsen :))

kendiliginden geciyo baska tarafta yine cıkıyo

ben onlarla yasamayı ögrendim :))

yani geçer diyorsun canım dime ne biliyim bu tarz konularda ben pek kimseye soramam ama kk ya soruyorum işte

Berenim gecmis olsun.. utanacak birsey yok canim hepimizin basina gelen seyler.. bir doktora gitmende fayda var sen sivilce diyorsun ama arkadasin dedigi gibi sigilde olabilir baska birseyde olabilir cogalirsa daha cok ugrastirir bak ellerimde cikti ne zamandir ugrasiyorum.. sen beklemeden git doktora

Son düzenleme:

ama tivitim siğil gibi değil ki sarı iltihaplı sivilce neyse doktora gidiyim bi haklsıın kuzum inşallah ellerinde geçer senin bir arkadaşımın tüm ellerinde çıkmıştı naptı ne etti geçmedi sonra hocaya okutturdu hepsi geçti

Ben sir ağdaya gittiğim için dışında sivilceler çıkar.. Bir süre sonra geçer..
Ağdaya gidiyorsan bu yüzden de olabilir..

Canim ucuk olabilir sen aksatma onemli birsey degildir İNSALLAH ellerim gecti sayilir.. Doktordan sonra ogrenince haber ver

Geçmiş olsun canım.Bahsettiğin gibi ise korkulacak birşey yoktur.Biz kadınların en büyük sorunu ağda sonrası yaşadığımız kısa süreli bu tür sıkıntılar.Sert ve uçuk gibi sulu değilse korkulacak bireşy yok bence de.Bir süre sonra geçer.Hatta içinde iltihaplı sıvı varsa kendiliğinden özel temizliğini yaptığın anda patlayabilirde.Yani bir süre sonra geçer.
Geçmez ve patlamaz ise vede çoğalırsa doktora görünmende fayda var.

bildiğimiz siğil mi nerden vardınız bu kanıya

bende de oldu hiçte siğile benzemiyordu ama.hatta içerde de bir kaç tane varmış lazerle yakmışlardı.
ama iltihap varsa siğil değildir.kara merhem var eczanelerde bir gecede iltihapı akıtıyor hatta içinde tüğ varsa onu da
çıkarıyor.istersen bir dene ama vajinaya çok yakınsa sürmemende fayda var geçmiş olsun canım

doktora gidemedim ama nasıl olduysa kendi kendine iltihabı patlamış kızlar artık acımıyor sivilce gitti çok mutluyum teşekkür ederim cevaplar için

doktora gidemedim ama nasıl olduysa kendi kendine iltihabı patlamış kızlar artık acımıyor sivilce gitti çok mutluyum teşekkür ederim cevaplar için

şöylemiştim degilmi tatlım hadi gözün aydın gelmiş geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…