Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence o sivilce değil siildir.doktora gitmende fayda var çünkü çoğalabilir.
ufak bir operasyonla yok ediyorlar .
utancak bise yok canım gecmis olsun
bende bekarım neler neler cıkıyo görsen :))
kendiliginden geciyo baska tarafta yine cıkıyo
ben onlarla yasamayı ögrendim :))
Berenim gecmis olsun.. utanacak birsey yok canim hepimizin basina gelen seyler.. bir doktora gitmende fayda var sen sivilce diyorsun ama arkadasin dedigi gibi sigilde olabilir baska birseyde olabilir cogalirsa daha cok ugrastirir bak ellerimde cikti ne zamandir ugrasiyorum.. sen beklemeden git doktora
ama tivitim siğil gibi değil ki sarı iltihaplı sivilce neyse doktora gidiyim bi haklsıın kuzum inşallah ellerinde geçer senin bir arkadaşımın tüm ellerinde çıkmıştı naptı ne etti geçmedi sonra hocaya okutturdu hepsi geçti
ama tivitim siğil gibi değil ki sarı iltihaplı sivilce neyse doktora gidiyim bi haklsıın kuzum inşallah ellerinde geçer senin bir arkadaşımın tüm ellerinde çıkmıştı naptı ne etti geçmedi sonra hocaya okutturdu hepsi geçti
bildiğimiz siğil mi nerden vardınız bu kanıya
doktora gidemedim ama nasıl olduysa kendi kendine iltihabı patlamış kızlar artık acımıyor sivilce gitti çok mutluyum teşekkür ederim cevaplar için
Gittimi tamamen sevindim..
doktora gidemedim ama nasıl olduysa kendi kendine iltihabı patlamış kızlar artık acımıyor sivilce gitti çok mutluyum teşekkür ederim cevaplar için