karanfilce sağolasın göndermek isteynmler var biraz ağır yazıyorum çocuklar durmuyor kızım ateşli bugün o da evde o nedenle ağır yazıyorum..sağol Allah razı olsun.Dolaba baktım da bu yıl yeni aldıklarından 4 tane kalmış. Onları yeni diye atmamışız.
Mat,geo,tarih,Cog
İhtiyaç yayınları.
Son durum ne? Gönderen oldu mu?
Bir de gönderenin adresi olmasa da gönderilebiliyor mu? Pek kargoyla işim olmadığından bilemedim.
sağolun iyi dileğiniz için ama ben asla bi yardım maddi bişi talep etmedim hani kullanmadıkları olup köşeye attıkları kitaplar varsa kargoyu benim karşılamam şartıyla dedim..bireysel yardım derken kimseden bişi istemedim..konunuzu ilgili bölüme taşıyorum. bireysel yardım yasak
adminlere bildirdim. onların kararı olacak bu. umarıım memur olursunuz.
inanın bende kötü oldum. aslında bu tür konuları kapamam gerek. ama yapamadımsağolun iyi dileğiniz için ama ben asla bi yardım maddi bişi talep etmedim hani kullanmadıkları olup köşeye attıkları kitaplar varsa kargoyu benim karşılamam şartıyla dedim..bireysel yardım derken kimseden bişi istemedim..
olsun üzülmeyin oğlumun düzelmesi için ve kızım için memeurluğu kazanmam için dua eder misiniz?bu da çok güzel hediye bana... sevgiler.Tuh ya.
Bizde vardı aslında ama Esim bu eski yılların(4-5 yıllık) sorular değişti artık dedi geri dönüşüme attık. Üzüldüm şimdi.
inanın duaya çok ihtiyacım var amin inşallah dediğiniz gibi kötü günler çabucak akıp gider..doktorun bir teşhisiniz kalktı dediğini ve bir mamurluğu kazandığımı görsem ah... teşekkürler Allah razı olsun..İnşallah kazanırsınız...inşallah bu zor günleriniz su gibi akıp gider...sizin için dua edicem
eğer kitaplarınız duruyorsa ben size 11 gün sonra mesaj yazsam ücretli kargoyla yollarsanız çok sevinirim...çok teşekkürler..bu arada ben b grubundayım....Benim esim kpss hem de ales calisiyor 2013 sanirim 2014 e de ait kitaplar mevcut iş guvenligi uzmanligi sinavlarini kazandigi icin kpss calismayi da birakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?