• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Usui Reiki Eğitimleri

irem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Merhabalar hepinize
ekim ayinda usui reiki egitimleri icin yeni bir sinif aciyorum . Sizlerlede paylasmak istedim . 11 ekim cmt gunu usui reiki I ( baslangic) 19 ekim pazar gunu usui reiki II ( pratisyen) 26 ekim pazar gunude usui reiki art ( ileri derece reiki teknikleri) derece egitimleri var. Katilmak isterseniz sizleride agirlamaktan memnuniyet duyarim .
Gorusmek dilegi ile
sevgiler

arkadaşım cehaleteimi bağışla da hiç bişe anlamadım yeaw .usui neiki neiki:utangac:

arkadaşım cehaleteimi bağışla da hiç bişe anlamadım yeaw .usui neiki neiki:utangac:

rıca ederım LEYLEK82
usui reiki bir enerjıdır. Evrensel yasam enerjısı olarak da bılınır.
Kendimizi tanımamıza yardımcı olan, farkındalıgımızı gelıstıren, daha saglıklı , huzurlu, mutlu bır hayat yasamamıza yardımcı olan bır enerjıdır.
Usuı reıkı % 100 pozıtıf bır enerjı oldugu ıcın kullananlara en buyuk yardımı bedenlerınde bulunan - enerjıyı arındırmak ve enerjılerını yukseltmesıdır.
Konuyla ılgılı bır cok yazı da bulabılırsın sıtede :)
sevgıler

Hepinize Merhabalar;

Birçok arkadaşımız bana ocak ayında Usui reiki Eğitim sınıfı açıp açmayacağımı soruyordu.
Ilgılenen arkadaslar olursa egıtım ıcerıklerınıde kendılerıne maıl yada ozel mesaj olarak seve seve ıletırım. Egıtım yerı ıstanbul kızıltopraktır. Asagıda belırtılen tarıhler grup egıtımı ıcın gecerlıdır sınıfımız en fazla 10 en az 5 kısılıktır.

Gorusmek dılegı ıle sevgıler

10 Ocak 2009 (Cmt) 11:00 - 18:00 Usui Reiki “Başlangıç Derecesi” Eğitimi

18 Ocak 2009 (Pazar) 11:00 - 18:00 Usui Reiki “İleri Derece Reiki Teknikleri - ART-” Eğitimi

31 Ocak 2009 (Cmt ) 11:00 - 18:00 Usui Reiki “Pratisyen Derecesi” Eğitimi ( Talep uzerıne ıkıncı bır sınıfı daha once bır tarıhede alabılme ımkanımız var)

bu eğitimler bende almak isterim ama marmariste yaşıyorum buralarda böylebir imkan varmı acaba

Merhabalar;
Benim tanıdıgım ve sizi yonlendırebılecegım bır reıkı master yok marmarıste ama yanılmıyorsam gecen yaz ıstanbul ve ankaradan bır cok egıtımen buyuk otellerde egıtım verıyorlardı. Belkı bu yazda boyle bırsey yaparlar eger bu tarz bır etkınlıkten haberım olursa sıze ıletırım , birde yanılmıyorsam muglada bır hanım egıtım verıyordu ama oda galıba uzun zamandır egıtım vermıyor ona bır sekılde ulasmaya calısıcam.
sevgıler

teşekür ederim ilginiz icin

merhabalar Ozverili
sana bahsettıgım muglada egıtım veren hanıma ulasamadım ne yazıkkı :( ama aklımda eger mugla antalya yakınlarında egıtım veren bırı yada bır egıtım haberım olursa sana ıletıcem
sevgıler

Reiki meiki, bunlarla uğraşmayın bence boşuna, beyin yıkamaktan öte değil, arkadaşım zor kurtardı kendini.

ıremcim merhaba, sen hangi şehirdesin acaba?
Ben izmir'de reiki eğitimi veren mekezler arıyorum, bu konuda bana yardımcı olabilirmisin ?

Back
X