- 10 Ekim 2023
- 58
- 19
- 3
- 23
- Konu Sahibi beyazkelebekkkkk
-
Yarın test yapacağım kanamam böyle devam ederse insallah vardır yaAdetiniz gecikmiş, bir test yapın isterseniz. 2 ihtimal var zaten ya gecikmeli adet olursunuz ya da yerleşme kanaması yaşıyor olabilirsiniz. Buradan test resmi vs olmadan bilebilmemiz mümkün değil.
Hayırlısıyla olur inşallah.Yarın test yapacağım kanamam böyle devam ederse insallah vardır ya
İnsallahHayırlısıyla olur inşallah.
Sen doktor git görün öyle şeyler risklidir benimde öyle oldu kese var bebek yokMerhabalar 30 Ocak son adet tarihim 6 gündür falan günüm geçiyor belim çok ağrıyor kasıklarımda batma oluyor adetki gibi sancım yok göğüslerim sızlıyor arada bugün şeffaf akıntılı kahverengi ve pembe kanamam oldu ama adet kanaması gibi değil kandan çok akıntı var ve pede gelmiyor peceteyle silince tek geliyor sizce yerleşme kanaması veya üstüne görme mi yada adet mi oluyorum ??
Sonuc ne cikfi acaba ayni seyleri yaşıyorum daYarın test yapacağım kanamam böyle devam ederse insallah vardır ya
Aynı hala adet olmadım pazartesi Dr gideceğim test yapıyorum teste çıkmıyor bakalım insallah vardırSonuc ne cikfi acaba ayni seyleri yaşıyorum da
Canım benimde bu ay böyleydim mevsimsel geçişlerden falan olabilir bende peçeteye sildikce kahverengi pembe karışık kanama gördüm büyük ihtimalle adet kanaması yaniAynı hala adet olmadım pazartesi Dr gideceğim test yapıyorum teste çıkmıyor bakalım insallah vardır
Ama benim göğsüm agrımaz normalde ama hamile kalınca göğsüm belim feci ağrıyor insallah yanılmam yaCanım benimde bu ay böyleydim mevsimsel geçişlerden falan olabilir bende peçeteye sildikce kahverengi pembe karışık kanama gördüm büyük ihtimalle adet kanaması yani
Sizi umutlandirmak istemem varsa eğer hayırlısı olsun inşallah gönlünüze göre olurAma benim göğsüm agrımaz normalde ama hamile kalınca göğsüm belim feci ağrıyor insallah yanılmam ya
Valla aynı durumdayız bi test yapsaydın çıkardı belkiBende aranıza yeni katıldım arkadaşlar Ocağın 20 sinden beri korunmasız ilişki yaşıyoruz bizde eşimle çocuk istiyoruz hatta folik asit kullanıyorum 14 gündür adetim normalde 12 sinde benim 2 gün gecikti 3cu günü çok açık ve hafif kanamam geldi 2 gün sürdü bu gün anca peceteye bile çok az geliyor sizce bide kasıklarım ağrıyor arada belime agrı vuruyor göğüslerim çok şiş hassas yerleşme kanaması olabilirmi arkadaşlar şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim
Aminn insallahSizi umutlandirmak istemem varsa eğer hayırlısı olsun inşallah gönlünüze göre olur
Valla kafam çok karışık yarın gidip bı test yaptıracam Ama hüsrana uğramaktan korkuyorumValla aynı durumdayız bi test yapsaydın çıkardı belki
Ne zamandan beri istiyorsunuzValla kafam çok karışık yarın gidip bı test yaptıracam Ama hüsrana uğramaktan korkuyorum
O negatifi görmek istemiyorumValla en iyisi kan testi ben Türkiye’de olsaydım şimdiye kaç Tane yaptırmıştım
merhaba sonucunuz ne çıktı acabaValla en iyisi kan testi ben Türkiye’de olsaydım şimdiye kaç Tane yaptırmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?