• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ustune gormemidir?

Winnethepooh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2017
1.812
1.100
133
Kızlar merhaba. Ben Kasımın 4ünde surtünmeyle ilişki yaşadım ilişkiden 24 gün sonra olmam gereken günde adet oldum ve gayet yoğun 7 gün süren bir adet sürecim oldu. Ancak bu ay 3 güm gecikti ve nedense kanama miktarım az. Bugün 5inci günüm hala kanamam var ancak çok az geliyor diğer günlerde de öyleydi? Sizce üstüne görme gibi bir durumum olabilir mi? Korkuyorum çünkü ablam gebe kaldıgı ay 5 gün yoğun kanamalı adet görmüştü ancak o sırada hamileymiş. Öyle bir durum yoktur değil mi?

İlişkinden sonra adet görmüşsün kü yaptığın şeye ilişki de denemez sürtünmeyle hamile kalan duymadım şimdiye kadar. Geçen ay çok yoğun kanaman olduysa bunay daha az kanama olması gayet normal.

Ayrıca üstüne görme her ay aynı tarihlerde olmaz güzelim
Üstüne görmenin tam olarak ne olduğunu bilmiyorum zaten bir yerlerden okuduğum kadarıyla sadece. Panik yaptım ne bileyim.. Bu ay daha durgun bir adet geçirmemin gebelikle ilgisi yok o halde değil mi? Koşa koşa hastaneye gitme planı yapıyordum çünkü

Bir de sürekli idrara çıkıyorum ve afedersin ama baya baya yapıyorum. Buna da anlam veremedim.
Sürtünme yoluyla hamile kalma ihtimali düşük ama normal bir ilişki yapıp dışarı boşalma yaşadıysan gebelik şansı var. Üstüne görme denilen şey döllenme sırasında oluyor kişiden kişiye kanama miktarı değişiyor. Benim annem 3 ay adet görmüş. Ama 3 aylıkta hamileymiş. Sadece üstüne görme denilen şey yerleşme kanaması oluyor ve uzun sürmüyor. Belki enfeksiyon vardır yine de bir doktora gitmende fayda var

Sürtünme yoluyla hamile kalma ihtimali düşük ama normal bir ilişki yapıp dışarı boşalma yaşadıysan gebelik şansı var. Üstüne görme denilen şey döllenme sırasında oluyor kişiden kişiye kanama miktarı değişiyor. Benim annem 3 ay adet görmüş. Ama 3 aylıkta hamileymiş. Sadece üstüne görme denilen şey yerleşme kanaması oluyor ve uzun sürmüyor. Belki enfeksiyon vardır yine de bir doktora gitmende fayda var
Hayır normal bir ilişki yasamadım. Birleşme olmadı, boşalma da olmadı. Sadece zevk suyundan korktum

Hayır normal bir ilişki yasamadım. Birleşme olmadı, boşalma da olmadı. Sadece zevk suyundan korktum
Zevk suyu denilen şeyinde tamamen rahim içinde olması gerekiyor. Yani tam birleşme olması şart. Tam birleşme olmuyorsa boşalma işlemi içine olmasada vajinaya olmalı. O yüzden korkma ama doktora git kontrol ol kahverengi kanama (yanlış okumadıysam) oluyorsa sadece enfeksiyon ya da kist belirtisi olabilir

Back