ustune gorme

Tanemm42

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2015
68
1
36
Arkadaslar bu ustune gorme yani yerlesme kanasi hamileligin sadece ilk ayinda mi gorulur yoksa ilk 3 ay mi nette arastirdm bazi site ilk uc ay bazi siteler ilk ay diyor iki tane doktor sitesnde baktm onalrda ilk ay diyor siz yasayan var mi bilen?

Arkadaslar bu ustune gorme yani yerlesme kanasi hamileligin sadece ilk ayinda mi gorulur yoksa ilk 3 ay mi nette arastirdm bazi site ilk uc ay bazi siteler ilk ay diyor iki tane doktor sitesnde baktm onalrda ilk ay diyor siz yasayan var mi bilen?
hamile diilsin takintiyi birakmalisin artik

Normalde adet günü gelmeden veya adet günlerinde yerleşme kanaması olur. Benim günümü geçtikten çok sonra lekelenmelerim oldu bu hamileligimde. Doktora soyledigimde düşük tehlikesi yasamissin dedi demek ki yerleşme kanaması değildi. Yani demek ki ilk ay oluyo.

Ben üç defa gebelik yaşadım, düzensiz regl kanamalarım var. Polikistik overliyim ve üç gebeliğimde de implantasyon kanaması iki gün sürdüğünden gebeliklerimi hep 8. Haftadan sonra öğrendim. Konuları okuduğu halde test yaptırmayıp hala soranların bence doğurmaması daha hayırlı, bilinçli annelere akıllı annelere ihtiyaç var,bazı şeyler forumdan öğrenilebilir ama gebe olup olmadığını bu formlara sormak yerine aklı başında davranıp test yaptırın.

Ben üç defa gebelik yaşadım, düzensiz regl kanamalarım var. Polikistik overliyim ve üç gebeliğimde de implantasyon kanaması iki gün sürdüğünden gebeliklerimi hep 8. Haftadan sonra öğrendim. Konuları okuduğu halde test yaptırmayıp hala soranların bence doğurmaması daha hayırlı, bilinçli annelere akıllı annelere ihtiyaç var,bazı şeyler forumdan öğrenilebilir ama gebe olup olmadığını bu formlara sormak yerine aklı başında davranıp test yaptırın.
Ama ben o olayim ustunden 3 adet donemi gecirdim uc ay gectu ki iliskim surtunmelydi bire bir vajinaya da olmadi zevk suyu korkusu benmki hala dedgnz ihtimal olablr mi?

Lütfen bana da yardımcı olur musunuz ilişki diyebilecegim şey 33 gun once oldu iliskiden 5 gün sonra adet oldum ama yine de korktum iliskiden 15 gun sonra kan testi 0.10 25 gün sonra 0.10 30 gün sonra 0.10 33 gün yani bugün yine test yaptım yarın alicam ayrıca iki kez ultrasonda bakıldı rahim kalinlasmasi bile yok denildi son gittigim doktor kesinlikle yok dedi 3 4 gün içinde ikinci adetimi bekliyorum hala hamilelik ihtimali olabilir mi

Back