- Konu Sahibi gelincikler
-
VarrrEltimin öyle oldu,hamile olduğunu ben tahmin ettim,test yaptık evlere şenlik olduk
Az ve kahverengi geliyordu dedi ordan :)
merhabalar..
benimde normalde bugün adet olmam gerekiyordu...
hala olmadım normalde adetimden 3 gün öncesinden kahverengi akıntı gelirdi bu sefer sadece bugün çok az geldi
acaba diyorum ben de mi üstüne görüyorum...
adet belirtilerim var kasıklarımda çok hafif ağrı halsizlik bel ağrısı...
insan yinede ümitleniyor işte....
Ben de yaşadım hem de çoğu insanın yaşadığı gibi az bir kanamam olmadı normal adet kanaması gibiydi, 6 gün sürdü, pıhtılı ve hafif ağrılı geçti. Aşılama yaptırmıştım o ay, doktor tutmamış dedi, sonra bir sonraki adet tarihim gelince anladık ki meğerse üstüne görmeymiş.
böyle şeyler gördükçe hala umutlanıyorum.. ilk denememiz olmasına rağmen takıldım kaldım.. benimde kanamam bi gün adetliymişim gibi ikinci gün çok az, diğer günlerse kahverengi lekelenme şeklinde oldu.. acaba bu üstüne görme olabilir mi ki? bu ara çok midem bulanıyor, ve karnımda anlamadığım bi şişlik var...sanki kendimi kandırıyorum sanırım psikolojik..
bilmiyorum kızlar ya ben bi test yapsam mı ki ?
ya da gelecek ay sürprizmi olsa.. şimdi yoksa çok üzülürüm çünkü..
Kartanesi bence yüksek ihtimal üstüne görme gibi duruyor,test var mı evde?
Ben de bu ay aşılama yaptırdım adetin beklenenden önce geldi 3 gün çok açık belli belirsiz kahve leke geldi sonra 4. Gün adet oldum normal pihtili her zamanki gibi 3 gün de öyle sürdü acaba gebeliginiz sağlıklı bi şekilde devam etti miBen de yaşadım hem de çoğu insanın yaşadığı gibi az bir kanamam olmadı normal adet kanaması gibiydi, 6 gün sürdü, pıhtılı ve hafif ağrılı geçti. Aşılama yaptırmıştım o ay, doktor tutmamış dedi, sonra bir sonraki adet tarihim gelince anladık ki meğerse üstüne görmeymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?