Üstüne görme

Varrr :9: Eltimin öyle oldu,hamile olduğunu ben tahmin ettim,test yaptık evlere şenlik olduk :10:

Az ve kahverengi geliyordu dedi ordan :)

merhabalar..
benimde normalde bugün adet olmam gerekiyordu...
hala olmadım normalde adetimden 3 gün öncesinden kahverengi akıntı gelirdi bu sefer sadece bugün çok az geldi
acaba diyorum ben de mi üstüne görüyorum...
adet belirtilerim var kasıklarımda çok hafif ağrı halsizlik bel ağrısı...
insan yinede ümitleniyor işte....

Ben yaşadım,hamile olduğumu öğrendiğimde kızım 10 haftalık olmuşdu.Kasıklarımda hafif sızlama vardı ve az bir miktar kanamam olmuşdu normal regl zamanımda.

Ben de yaşadım hem de çoğu insanın yaşadığı gibi az bir kanamam olmadı normal adet kanaması gibiydi, 6 gün sürdü, pıhtılı ve hafif ağrılı geçti. Aşılama yaptırmıştım o ay, doktor tutmamış dedi, sonra bir sonraki adet tarihim gelince anladık ki meğerse üstüne görmeymiş.

arkadaşlar merhaba..benim bugün aşılamadan sonra 4.günüm..ve biraz yürüdü eşimle.ve geldim kanama olmuş..zaten su gibi akıntı geliyordu sürekli..bunun üzerine kanama olmuş kahverengi..bende doktorumu aradım..oda girişten gelen bi durum dedi..umarım kötü bişi değildir..şimdiyse progestana erken başlayacağız dedi.onu kullanıyorum..sol tarafıma ara ara ağrı girio..arkadaşlar acaba yerleşme kanaması olabilirmi bi fikri olan varsa baana cevap yazarsa çok memnun olurum

merhabalar..
benimde normalde bugün adet olmam gerekiyordu...
hala olmadım normalde adetimden 3 gün öncesinden kahverengi akıntı gelirdi bu sefer sadece bugün çok az geldi
acaba diyorum ben de mi üstüne görüyorum...
adet belirtilerim var kasıklarımda çok hafif ağrı halsizlik bel ağrısı...
insan yinede ümitleniyor işte....

Kartanesi bence yüksek ihtimal üstüne görme gibi duruyor,test var mı evde?

Ben de yaşadım hem de çoğu insanın yaşadığı gibi az bir kanamam olmadı normal adet kanaması gibiydi, 6 gün sürdü, pıhtılı ve hafif ağrılı geçti. Aşılama yaptırmıştım o ay, doktor tutmamış dedi, sonra bir sonraki adet tarihim gelince anladık ki meğerse üstüne görmeymiş.

böyle şeyler gördükçe hala umutlanıyorum.. ilk denememiz olmasına rağmen takıldım kaldım.. benimde kanamam bi gün adetliymişim gibi ikinci gün çok az, diğer günlerse kahverengi lekelenme şeklinde oldu.. acaba bu üstüne görme olabilir mi ki? bu ara çok midem bulanıyor, ve karnımda anlamadığım bi şişlik var...sanki kendimi kandırıyorum sanırım psikolojik.. :(

böyle şeyler gördükçe hala umutlanıyorum.. ilk denememiz olmasına rağmen takıldım kaldım.. benimde kanamam bi gün adetliymişim gibi ikinci gün çok az, diğer günlerse kahverengi lekelenme şeklinde oldu.. acaba bu üstüne görme olabilir mi ki? bu ara çok midem bulanıyor, ve karnımda anlamadığım bi şişlik var...sanki kendimi kandırıyorum sanırım psikolojik.. :(

en iyisi test yapmak.

iki gebelıgımdede bu sekılde oldu.yalnız normal adetımden daha az suruyordu(4 gün kadar) ve kesik kesık,çok yogun olmadan.ayrıca kasık agrısı sancısımda her ay oldugu gıbı sıddetlıydı.bu sebepten ; 'kasıgım agrımaya basladı,sanırım adet olacagm;bu ay da tutmadı ıste"dıye ümitsizlige kapılmamalı bebek bekleyen hanımlar:34: dılerım tüm bekleyenler,tez zamanda kavusuruz ıns meleklerımıze:16:

bilmiyorum kızlar ya ben bi test yapsam mı ki ?
ya da gelecek ay sürprizmi olsa.. şimdi yoksa çok üzülürüm çünkü.. :(

bilmiyorum kızlar ya ben bi test yapsam mı ki ?
ya da gelecek ay sürprizmi olsa.. şimdi yoksa çok üzülürüm çünkü.. :(

her zamankine göre,farklı oldugunu düsünüyorsan;adetın bıtınce test yap.ama diger hıssettıklerınde;bulantın ve sisligin..her ikiside adetınden kaynaklaniyor.gebelıkte 2.ay bıttıkten sonra baslar o durumlar.. Ayrıca bu ay olmasada uzulme,daha yenı duşunmeye baslamıssın.geç olsa bıle güc olmasın canım:34:

Kartanesi bence yüksek ihtimal üstüne görme gibi duruyor,test var mı evde?

evde test yok canım
daha demin tuvalette iken 1 damal kan geldi ...
galiba bu ayda olmadı....
ümitlenmiştim..
belkide devamı gelmez...
şuan sadece kendimi kandırıyorum...
5 senedir çocuk sahibi olmak için mücadele veriyoruz...
bu ay sonu ankarada bi merkezle görüşmeye gideriz artık...
ne olur dua edin

Benim adet günüm 2 gün geçti kızlar. Hemen hemen bir çok hamilelik belirtilerim de var gibiydi. Hatta emin gibiydim hamile olduğuma.Hiç bir adet dönemimde yaşamadığım reaksiyonlar yaşadım vücudumda.
Ama bu akşam yemekten sonra bir baktım açık kırmızı bir şekilde pıhtılı kanamam gelmiş.Normalde çok sancılı olur adetimin ilk günü,hayatta 2 ağrı kesici almadan normale dönemem.Şuan hiç ağrım yok sadece sol kasığımda sızlama var(ki bu sol kasıktaki sızlamalarım 10 gündür var yoğun bir şekilde).
Üzerine görmemi acaba yoksa hissettiğim şeyler psikolojik miydi? Çok üzüldüm yine bugün kırmızılığı görünce.2 gün geçip dolunca çok umutlanmıştım çünkü adetim hiç şaşmazdı. Hayırlısı yinede.Hepinize sevgiler.

.

Ben de bu ay aşılama yaptırdım adetin beklenenden önce geldi 3 gün çok açık belli belirsiz kahve leke geldi sonra 4. Gün adet oldum normal pihtili her zamanki gibi 3 gün de öyle sürdü acaba gebeliginiz sağlıklı bi şekilde devam etti mi

Back