• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üstüne görme

Ben gördüm canım. Eskiden üstüne görme derlermiş şimdi yerleşme kanaması diyorlar. Benim regli günüme 2 gün kala kanamam oldu. 1 gün sürdü ama böyle kopkoyu kırmızı değildi. Hatta 2 gün erken regli oldum dedim. Sonra devamı gelmeyince test yaptım belimde çok ağrıyordu şüphelendim. Hamileymişim. Annem üstüne gördün dedi. İnşallah istiyorsan sende de vardır.

Ben gördüm canım. Eskiden üstüne görme derlermiş şimdi yerleşme kanaması diyorlar. Benim regli günüme 2 gün kala kanamam oldu. 1 gün sürdü ama böyle kopkoyu kırmızı değildi. Hatta 2 gün erken regli oldum dedim. Sonra devamı gelmeyince test yaptım belimde çok ağrıyordu şüphelendim. Hamileymişim. Annem üstüne gördün dedi. İnşallah istiyorsan sende de vardır.
Öncelikle hayırlı olsun, hayırlısıyla kucağınıza alırsınız bebeğinizi inşallah.Kaç gün sonra test yaptınız?

Canım bende şüphelendim kan testi yaptırdım ama sonuç negatif çıktı ve hala adet olmadım ne kadar beklemem lazım acaba

Back