• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üstüne görme?

eltimlergeldi35

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2019
316
293
18
Kızlar merhaba, normalde çok büyük bir durum değil gibi ama valla dayanamıyorum soracağım.

Bu internette üstüne görme yaşayan kadınlarla alakalı baya bir mevzular dönüyor, yok adet kanaması oldu da hamileymişim ama falan diyorlar baya (normalde lekelenme tarzında olur diye biliyorum ama) başıma gelmediği için önlem amacıyla sormak istedim.

Normalde benim reglim tamamen 5-6 günde bitiyor. Hatta ilk günler günde 2 kez değiştirsem yetiyor. Birde ağrılı ki sormayın.

Bu ay baya stres yaşadım bir de üşüttüm sanırım tam beklediğim günde ve normalden daha da ağrılı oldu. Ayrıca inanılmaz yoğun geçti, 4 kere ped değiştirdim. Ama 3.günde tamamen kesildi lekelenme şeklinde geldi.

Bu üstüne görme olayını yaşayan var mı, kafamda deli sorular. Umarım aşırı tepki veriyorumdur. 🙄

her ay yasadigim korku 😐 hatta bazen adet olsam bile kendimi ikna edemiyorum.. takipte kalayim
korunuyor musunuz

Sadece normalden fazla ve ağrılı oldu diye hamile olduğunuzu düşünmediniz değil mi? Benim aklıma ilk gelen ihtimal kist olurdu mesela.
Hamileliği anlamak bir teste bakar, adet sonrası yaparsınız.
Annem bana hamileyken 9 ay regl olmuş. Hamileliğini de 4 aydan sonra farketmiş zaten. Ama şimdiye dek duyduğum gördüğüm tek vaka bu. Milyonda bir falandır yani oranı.

her ay yasadigim korku 😐 hatta bazen adet olsam bile kendimi ikna edemiyorum.. takipte kalayim
korunuyor musunuz

Evet ama ilaçla değil, valla normalde geç oldu erken oldu takmazdım hiç ama süresi genelde değişmezdi en fazla 1 gün değişirdi böyle olunca bi aklıma gelmedi değil başka mevzular 😁

Sanmıyorum canim . Stresle alakalı olabilir.. hatta bazen yediklerimiz içtiklerimiz bile etkiliyor

Sadece normalden fazla ve ağrılı oldu diye hamile olduğunuzu düşünmediniz değil mi? Benim aklıma ilk gelen ihtimal kist olurdu mesela.
Hamileliği anlamak bir teste bakar, adet sonrası yaparsınız.
Annem bana hamileyken 9 ay regl olmuş. Hamileliğini de 4 aydan sonra farketmiş zaten. Ama şimdiye dek duyduğum gördüğüm tek vaka bu. Milyonda bir falandır yani oranı.
Hayır ağrı zaten her ay yaşadığım bir durum, yani demeye çalıştığım şu normal adetim gibi yine ağrı çektim. Ama normalden daha kısa sürdü neredeyse 3 - 4 gün kısa hemde 🤷🏻‍♀️.

Hayır ağrı zaten her ay yaşadığım bir durum, yani demeye çalıştığım şu normal adetim gibi yine ağrı çektim. Ama normalden daha kısa sürdü neredeyse 3 - 4 gün kısa hemde 🤷🏻‍♀️.

E tamam ilk günler çok geldiyse erken biter, gayet normal değil mi? Miktar önemli, gün değil. Miktarda artma ya da azalma varsa o zaman bir problemden bahsedilir. Siz sadece 5 günde çıkartmanız gerekeni 2-3 günde çıkarmışsınız.

Umarım öyledir, erken bitince bi stres yaptım zaten test yapacağım her türlü ama gece gece aklıma takıldı sormak istedim yaşayan var mı acaba diye 🤦🏻‍♀️
Benide eşim korkutuyo 3. Geliyor diye . Bi oyun mu yaptı ne etti bilmiyorum . Test aldim hazırda bekliyorum :anne:

E tamam ilk günler çok geldiyse erken biter, gayet normal değil mi? Miktar önemli, gün değil. Miktarda artma ya da azalma varsa o zaman bir problemden bahsedilir. Siz sadece 5 günde çıkartmanız gerekeni 2-3 günde çıkarmışsınız.

Bildiğim kadarıyla 1 kere kanama olup o tek kanama 5 gün boyunca atılmıyor ama, yanlış biliyorum sanırım 🙄

Annenizin durumu bildiğimiz normal regl gibi mi olmuş yoksa lekelenme şeklinde mi? Cünkü bende regl olma hikayelerini çok duydum, resmen korku filmi gibi ama normal şartlarda bildiğimiz kanama değil de ince bi lekelenme şeklinde olması gerektiğini söylüyor doktorlar...

Ahaha istiyorsanız olur inşallah ama istemiyorsanız Allah gönlünüze göre versin ☺😁
Aminnn. Istemiyorum biri 5bucuk oburu 4bucuk yaşında henüz ve 24 yaşındayım çok yoruldum çok zor çocuklar yemeleri uykuları hiperaktiflikleri 😬 ama olursa da hayırlısı ne diyim . Ne kadar dolduysam herşeyi yazdim😂

Bildiğim kadarıyla 1 kere kanama olup o tek kanama 5 gün boyunca atılmıyor ama, yanlış biliyorum sanırım 🙄

Annenizin durumu bildiğimiz normal regl gibi mi olmuş yoksa lekelenme şeklinde mi? Cünkü bende regl olma hikayelerini çok duydum, resmen korku filmi gibi ama normal şartlarda bildiğimiz kanama değil de ince bi lekelenme şeklinde olması gerektiğini söylüyor doktorlar...

Yok baya kanama oluyormuş her ay gününde. Yumurtlama devam ediyormuş. Farketse aldırırmış zaten, doğacağım varmış inatçı bebeymişim saklanmışım 😂

Yok tabi ki bir kere kanama olmuyor, rahim iç yüzeyi dışarı atılıyor regl olunca bir sonraki ay hamileliğe hazır olmak için. Ama miktar bellidir her kadında çok değişmez. Miktarda değişiklik olursa sıkıntı.

Aminnn. Istemiyorum biri 5bucuk oburu 4bucuk yaşında henüz ve 24 yaşındayım çok yoruldum çok zor çocuklar yemeleri uykuları hiperaktiflikleri 😬 ama olursa da hayırlısı ne diyim . Ne kadar dolduysam herşeyi yazdim😂

Ya Allah bağışlasın 🤲🏻. Yaşıtız ama ben hiç istemiyorum şuan gerçekten hazır değilim, annelik duygusu farklı birşey gerçekten bence bazı kadınlara direk fabrika çıkışı geliyor sanırım 😁 🤷🏻‍♀️. Bende hiç yok Allah affetsin 🤦🏻‍♀️

Yok baya kanama oluyormuş her ay gününde. Yumurtlama devam ediyormuş. Farketse aldırırmış zaten, doğacağım varmış inatçı bebeymişim saklanmışım 😂

Yok tabi ki bir kere kanama olmuyor, rahim iç yüzeyi dışarı atılıyor regl olunca bir sonraki ay hamileliğe hazır olmak için. Ama miktar bellidir her kadında çok değişmez. Miktarda değişiklik olursa sıkıntı.
Şuan baya korktum ben ahah, ya bana da anlatırlardı ya tabi tabi bende uzaylıyım falan derdim dalga geçerdim, sanki böyle eskiden çocukları korkutmak için anlattıkları hikayeler gibi gelirdi 😁 anlaşıldı bi test yolu kesin gözüktü bana 😂😂😂

Ya Allah bağışlasın 🤲🏻. Yaşıtız ama ben hiç istemiyorum şuan gerçekten hazır değilim, annelik duygusu farklı birşey gerçekten bence bazı kadınlara direk fabrika çıkışı geliyor sanırım 😁 🤷🏻‍♀️. Bende hiç yok Allah affetsin 🤦🏻‍♀️
Anne olmadan anlayamazsinki.. annelik çok başka bisey onlar hayatına girdikten sonra öncesini unutuyorsun herşeyin onlar oluyor . Rabbim istediğin zamanda tattirsin o duyguyu 🤲🖤

Ayy masallah, Allah bağışlasın.
Ya bişey merak ettim, iki kardeş birbirinle aynı olmaz derler ya, sizinkiler ayni mi.
Hani genelde kardeşler birbirinin zıttı olur gibi 😁

Şuan baya korktum ben ahah, ya bana da anlatırlardı ya tabi tabi bende uzaylıyım falan derdim dalga geçerdim, sanki böyle eskiden çocukları korkutmak için anlattıkları hikayeler gibi gelirdi 😁 anlaşıldı bi test yolu kesin gözüktü bana 😂😂😂

Yok ayıl korkacak bişey yok. Korunmaya dikkat ettiysen sıkıntı olmaz. Dediğim gibi annemin başına gelen de benim başka kimsede duymadığım bişey. Yine de yap testini kafan rahat olsun.

Üstüne görme adet kanaması gibi olmuyor diye biliyorum. Üstüne görme zaten herkeste olan bir durum değil, bir de hamileyken adet gören de hiç duymadım. Yani bunlar çok zor ihtimaller bence. Korkmayın. Ama çok korkuyorsanız gidip bir kan testi verin 🙂

Back