- 13 Nisan 2019
- 65
- 10
- 88
- 26
- Konu Sahibi Rumuzumyok25
-
Kanlı akıntı hariç dediğin her şeyi yaşadım, adete iki hafta kala.Kızlar reglime 2 hafta kala 3 gün boyunca akıntıyla karışık kahverengimsi açık pembemsi kan geldi sadece günde bir kez ve akıntıyla karışık 3 günün sonunda ise bitti. Bazı forumlarda üstüne görme densene de bazılarında bu kadar erken üstüne görme olmaz yazıyor. Ve ilk gün lekelenme olduğumdan beri kasıklarım ve belim aşırı derecede ağrıyor, kabız oldum ve geceleri uyuyamıyorum, uyuyunca 14 saat sonra kalkıyorum. Sizce bu nedir jinekolog randevusu bulamadım yokmuş. Başına böyle bir şey gelen hanımlar varsa yardımcı olabilir mi???
2 hafta nasıl sabrettiniz merak içindeyim idrar testi mi alsam diye jinekologa gideyim dedim boş randevu bulamadım reglim haftaya pazar olmalı kasıklarım ağrıyor sürekli göğüslerim normal ama acı hassaslık yokAma ben adetim geçince gittim hastaneye, öncesinde gitmedim :))
2sene çocuğum olmadı2 hafta nasıl sabrettiniz merak içindeyim idrar testi mi alsam diye jinekologa gideyim dedim boş randevu bulamadım reglim haftaya pazar olmalı kasıklarım ağrıyor sürekli göğüslerim normal ama acı hassaslık yok
Biliyor musun eskiden içtiğim sigarayı tadına bayılarak içerdim şu son bir haftadır tamamını içemeden söndürüyorum tadı midemi bulandırıyor2sene çocuğum olmadı
2sene 1nci ay da beklemedim açıkçası
Artı olarak aşşşırı bi şekilde, abartmıyorum aşşırı bir şekilde göğüs ağrısı, sızısı, hassasiyeti yaşadım
Sabahları mide bulantısı akşamları baş dönmesi
Sürekli karın ağrısı, kasık batması
Sigaranın tadının kötü gelmesi gibi bir çok belirti yaşamıştım aslında.
Ama o ay hiç beklemiyordum o yüzden günüm geçince direk gittim hastaneye
Geceleri uykusuzluk sorunu var mıydı midemde kasıklarımda hep bi hareketlilik var baykuş gibi ayaktayım uyuduğumda ise 14 saat sonra kalkıyorum bir de biraz yürüsem yoruluyorum poşet taşıyınca ağır böyle kasıklarım falan acıyorAynen bende öyle olmuştum
Günde 10-12tane içerdim 4-5e düşmüştü ve dediğin gibi tamamını bitiremiyordum
Şimdi de o vesileyle bıraktım
Evet aynıları vardıGeceleri uykusuzluk sorunu var mıydı midemde kasıklarımda hep bi hareketlilik var baykuş gibi ayaktayım uyuduğumda ise 14 saat sonra kalkıyorum bir de biraz yürüsem yoruluyorum poşet taşıyınca ağır böyle kasıklarım falan acıyor
Dedikleriniz heyecanlandırdı beniEvet aynıları vardı
Hala var
Saat 3yatamıyorum
Ama yattığımda 12saat yatıcam
Ben senin için bişey demiyorum bak kendim öyle yaşadım :) inş hamilesindir tabiki ama değilse de deme vay anam Seda yüzünden umutlandım,Dedikleriniz heyecanlandırdı beniinşallah sizin gibi darısı başıma olur kucağıma bebeğimi almayı çok istiyorum inşallah sağlık sorunum yoktur ve gebelik belirtisidir göğüslerime baktımda biraz büyümüşler sanki
Haftaya pazar ama bu saatte bile midem ve kasıklarım iş başındaBen senin için bişey demiyorum bak kendim öyle yaşadım :) inş hamilesindir tabiki ama değilse de deme vay anam Seda yüzünden umutlandım,
Şaka bi yana bu pazar mı adet günün
DüşünmeeeHaftaya pazar ama bu saatte bile midem ve kasıklarım iş başında
Düşünmeee
Düşünce büyük düşman
Stres yapma bakiyim şimdilik
Bir rakam söyler misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?