• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üstüne Görme

Rumuzumyok25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2019
65
10
88
26
Kızlar reglime 2 hafta kala 3 gün boyunca akıntıyla karışık kahverengimsi açık pembemsi kan geldi sadece günde bir kez ve akıntıyla karışık 3 günün sonunda ise bitti. Bazı forumlarda üstüne görme densene de bazılarında bu kadar erken üstüne görme olmaz yazıyor. Ve ilk gün lekelenme olduğumdan beri kasıklarım ve belim aşırı derecede ağrıyor, kabız oldum ve geceleri uyuyamıyorum, uyuyunca 14 saat sonra kalkıyorum. Sizce bu nedir jinekolog randevusu bulamadım yokmuş. Başına böyle bir şey gelen hanımlar varsa yardımcı olabilir mi???

Kızlar reglime 2 hafta kala 3 gün boyunca akıntıyla karışık kahverengimsi açık pembemsi kan geldi sadece günde bir kez ve akıntıyla karışık 3 günün sonunda ise bitti. Bazı forumlarda üstüne görme densene de bazılarında bu kadar erken üstüne görme olmaz yazıyor. Ve ilk gün lekelenme olduğumdan beri kasıklarım ve belim aşırı derecede ağrıyor, kabız oldum ve geceleri uyuyamıyorum, uyuyunca 14 saat sonra kalkıyorum. Sizce bu nedir jinekolog randevusu bulamadım yokmuş. Başına böyle bir şey gelen hanımlar varsa yardımcı olabilir mi???
Kanlı akıntı hariç dediğin her şeyi yaşadım, adete iki hafta kala.
Sonra da hamile olduğumu öğrendim

Ben randevu falan almadım valla
Acile gittim gebelik testi yaptırmak istiyorum dedim
Kan verdim, iki saat sonra da sonuçları aldım

2 hafta nasıl sabrettiniz merak içindeyim idrar testi mi alsam diye jinekologa gideyim dedim boş randevu bulamadım reglim haftaya pazar olmalı kasıklarım ağrıyor sürekli göğüslerim normal ama acı hassaslık yok
2sene çocuğum olmadı
2sene 1nci ay da beklemedim açıkçası
Artı olarak aşşşırı bi şekilde, abartmıyorum aşşırı bir şekilde göğüs ağrısı, sızısı, hassasiyeti yaşadım
Sabahları mide bulantısı akşamları baş dönmesi
Sürekli karın ağrısı, kasık batması
Sigaranın tadının kötü gelmesi gibi bir çok belirti yaşamıştım aslında.
Ama o ay hiç beklemiyordum o yüzden günüm geçince direk gittim hastaneye

2sene çocuğum olmadı
2sene 1nci ay da beklemedim açıkçası
Artı olarak aşşşırı bi şekilde, abartmıyorum aşşırı bir şekilde göğüs ağrısı, sızısı, hassasiyeti yaşadım
Sabahları mide bulantısı akşamları baş dönmesi
Sürekli karın ağrısı, kasık batması
Sigaranın tadının kötü gelmesi gibi bir çok belirti yaşamıştım aslında.
Ama o ay hiç beklemiyordum o yüzden günüm geçince direk gittim hastaneye
Biliyor musun eskiden içtiğim sigarayı tadına bayılarak içerdim şu son bir haftadır tamamını içemeden söndürüyorum tadı midemi bulandırıyor

Aynen bende öyle olmuştum
Günde 10-12tane içerdim 4-5e düşmüştü ve dediğin gibi tamamını bitiremiyordum
Şimdi de o vesileyle bıraktım

Aynen bende öyle olmuştum
Günde 10-12tane içerdim 4-5e düşmüştü ve dediğin gibi tamamını bitiremiyordum
Şimdi de o vesileyle bıraktım
Geceleri uykusuzluk sorunu var mıydı midemde kasıklarımda hep bi hareketlilik var baykuş gibi ayaktayım uyuduğumda ise 14 saat sonra kalkıyorum bir de biraz yürüsem yoruluyorum poşet taşıyınca ağır böyle kasıklarım falan acıyor

Geceleri uykusuzluk sorunu var mıydı midemde kasıklarımda hep bi hareketlilik var baykuş gibi ayaktayım uyuduğumda ise 14 saat sonra kalkıyorum bir de biraz yürüsem yoruluyorum poşet taşıyınca ağır böyle kasıklarım falan acıyor
Evet aynıları vardı
Hala var
Saat 3yatamıyorum
Ama yattığımda 12saat yatıcam

Evet aynıları vardı
Hala var
Saat 3yatamıyorum
Ama yattığımda 12saat yatıcam
Dedikleriniz heyecanlandırdı beni :D inşallah sizin gibi darısı başıma olur kucağıma bebeğimi almayı çok istiyorum inşallah sağlık sorunum yoktur ve gebelik belirtisidir göğüslerime baktımda biraz büyümüşler sanki

Dedikleriniz heyecanlandırdı beni :KK70: inşallah sizin gibi darısı başıma olur kucağıma bebeğimi almayı çok istiyorum inşallah sağlık sorunum yoktur ve gebelik belirtisidir göğüslerime baktımda biraz büyümüşler sanki
Ben senin için bişey demiyorum bak kendim öyle yaşadım :) inş hamilesindir tabiki ama değilse de deme vay anam Seda yüzünden umutlandım, 😂
Şaka bi yana bu pazar mı adet günün

Back